Tosifret for unggutta

Det ble målkalas på Color Line Stadion mandag kveld da AaFK 2 befestet sin posisjon øverst på tabellen.

Serieleder Aalesund 2 tok imot Hareid til oppgjør denne småkjølige kvelden. Det tok ikke lang tid før publikum fikk varmen i seg. Ett minutt og 40 sekunder tok det før Pape Habib Gueye fant veien til nettmaskene. 1-0 på Color Line Stadion ble etterfulgt av hele sju resten av omgangen, seks av dem til hjemmelaget.

Sondre Brunstad Fet feide ballen over målstreken til 2-0 før Anders Myking Waagan ikke lenge etter økte til både 3-0 og 4-0. Da var det spilt 15 minutter på kunstgresset!

Hareid reduserte ved Henrik Holstad, før hjemmelaget scoret fire til før pause. Emil Solnørdal satte to, mens Anders Myking Waagan fullførte sitt hat trick og sørget for 7-1. Pape Habib Guye økte til 8-1 før dommer Richard Olsen sendte lagene i garderobene.

Hat trick-heltene Emil Solnørdal og Anders Myking Waagan. Foto: Srdan Mudrinic

Det ble scoret fire mål det første kvarteret av kampen, men det ble betydelig roligere i starten av andre omgang. Likevel ble det målsus da innbytter Erlend Fjeldstad kontant satte inn 9-1 etter 61 minutter. Aalesund 2 fortsatte å trykke på etter sin  niende scoring og skapte flere små og store farligheter. Det gikk et sus gjennom hjemmepublikummet hver gang tangotrøyene nærmet seg mål. Håpet om å få se tallet ti på måltavla var sterkt.

Etter mange sjanser og stanging mot Hareids mål kom endelig mål nummer ti. En presis og god pasning ble slått inn til Vetle Fiskerstrand, som ni minutter før slutt kunne juble for tosifret for det unge AaFK 2-laget. Hareid bidro like etter til et ekte ishockey-resultat på Color Line Stadion, da Bendik August Engen laget bortelagets andre mål. Engen ble spilt fint gjennom og noterte seg for mål etter å ha overlistet Opdahl i AaFK 2-buret. Emil Solnørdal scoret hat trick i forrige seriekamp, og ville ikke være dårligere denne gang. 11-2 notert Solnørdal ble dagens siste mål på Color Line Stadion for de høytflyvende unggutta.