Tap for G19 mot Molde

Det ble en underholdene og et spennende NM G-19 kamp mellom rivalene Molde -AaFK i går. Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 etter 1 min. men ti minutter senere utlikner bortelaget til 1-1 ved en meget god Anders Waagan.  En jevn førsteomgang er i ferd med å ebbe ut i 1-1, så går bortelaget opp i ledelse 2-1 ved Erlend Fjeldstad.  Men rett før dommeren blåser til pause utligner hjemmelaget til 2-2.

Hjemmelaget starter best 2 omg. Scorer 3-2 målet i det 51 min. Bortelagets Sivert Eikrem kommer inn for en skadet Sondre Taklo i det 50 min, fem minutter senere får han rødt kort for en takling. Etter utvisningen våkner bortelaget og styrer kampen lenge, utligner til 3-3 i det 61 min ved Kheirullah Amadzei. Så blir det 4-3 til hjemmelaget før bortelaget nok en gang utligner til 4-4. Molde tar over kampen igjen og går opp i fortjent 5-4 ledelse to minutter før slutt.  På overtid punkterer hjemmelaget kampen og scorer sitt sjette mål for dagen til sluttresultat 6-4.

Vi gjør en heroisk innsats i dag og byr opp til en underholdene og spennende kamp. Spesielt offensivt er vi gode. Vi har en periode på 25min etter utvisningen gutta imponerer. Dessverre blir vi sliten utover i kampen og Molde vinner fortjent til slutt. Men god læring for oss, og med tanke på det tøffe kampprogrammet og ikke minst at så mange G-16 spillere får slippe til lover dette bra fremover tross tap i dag.