TangoTV: - Vi er godt forberedt

Få med deg siste nytt fra Lars Bohinen.

Annonse:

- Vi er godt forberedt, vi vet hva vi møter, mener Lars Bohinen før kampen mot opprykksrival Sandefjord på fremmed gress, og legger til at også baneforholdene er noe han og trenerteamet har kontroll på. 

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Underlaget er noe laget må ta hensyn til. På Komplett Arena i Sandefjord er det nemlig godt, gammelt naturgress. 

- Det blir en annen type fotball, svarer Lars på spørsmål om tangotrøyene kommer til å gjøre som mot Kongsvinger, nemlig gå rett i strupen på motstanderen.

- Verken vi eller Sandefjord vil kunne klare å spille den typen fotball som vi egentlig ønsker. Det blir nok litt mer direkte, litt flere dueller, og ballen går nok litt saktere enn det vi har opplevd, spesielt i den siste kampen her. 

Fredag kveld ble troppen til kampen offentliggjort her på aafk.no. Angrepsspillerne Holmbert Fridjonsson og Niklas Castro er tilbake etter skader. Torbjørn Agdestein er derimot ikke med. Hvilken konstellasjon Lars og kompani vil gå for er ennå uklart. I forrige kamp vikarierte Ståle Steen Sæthre som spiss, og han har ikke gjort seg bort på treningene denne uka.

- Ståle har vært fin, han. Han jobber bra, og han har lyst til å vise seg fram. Det er mulighet for at han får fornyet tillit, det er det. Det er jo litt rart med tanke på at han er hentet hit som stopper, men han har allround-kvaliteter, og som avslutter er han en av de beste vi har. Det er uvant for ham å spille i den rolla, men samtidig har han løst det bra, så Ståle har gjort det bra, slår Lars fast.

Laget blir klart lørdag kl. 14.15.

Hele videointervjuet finner du her:


Annonse fra Obos-ligaen: