TangoTV: - Total overkjøring

Annonse:

Foto: Marius Simensen (msfoto.no)

Dette hadde Lars Bohinen å si etter gårsdagens seier.

- Jeg tror vi har 16-17 målsjanser. Fire mål. Skulle gjerne hatt flere mål. Noen store sjanser som vi brenner. Spillemessig har vi godt grep om kampen, og kontrollerer vel egentlig kampen i 90 minutter. Vi blir litt slurvete og sløve på slutten, noe jeg synes er unødvendig, men godt å se at gutta prøver å spille sin fotball igjen og lykkes med det.

Slik oppsummerer Lars Bohinen kampen mot Levanger, der AaFK tok tre meget fortjente poeng i kampen om direkte opprykk til Eliteserien. Det er som kjent svært jevnt mellom Viking, Mjøndalen og Aalesund før siste serierunde neste søndag.

Mjøndalen møter nedrykksklare Florø borte, mens Viking tar imot et Kongsvinger som jager kvalifiseringsplass. AaFK er avhengig av hjelp fra Florø eller Kongsvinger for å rykke direkte opp.

- Jeg tror neppe Mjøndalen snubler i Florø. Det laget er for svakt til å kunne stå imot Mjøndalen. Kongsvinger er gode nok til å, på en maks dag, kunne slå eller ta poeng fra Viking. Det er nok der vi må satse pengene våre, lyder vurderingen fra Lars.

Se videointervju med Lars her:


Annonse fra Obos-ligaen: