TangoTV: - To ambisiøse gutter

Lars Bohinen kaller Ståle Steen Sæthre og Jonas Grønner to gode tilskudd til troppen.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic.

- Vi har fått inn to veldig sultne gutter. To ambisiøse gutter. De er fra Bergen og prater mye. Det er veldig bra, for vi mangler litt kommunikasjon og verbalt trøkk i gruppa. De er gode tilskudd til troppen på alle mulige måter, og så må de få litt tid til å bli kjent med spillerne, klubben, spillestilen, roller og så videre. De er kommet godt i gang, svarer hovedtrener Lars Bohinen på spørsmål om nykommerne Ståle Steen Sæthre og Jonas Grønner.

De to bergenske midtstopperne fra henholdsvis Nest-Sotra og Brann har lagt bak seg over en uke i sin nye klubb, og har som Lars forteller kommet godt i gang.

Også resten av spillergruppa er varme i trøyene igjen. De har ristet av seg ferien og presterer godt på feltet. Flere har holdt formen ved like i ferien, mener Lars.

- Da de kom tilbake fra ferie var fitness-nivået ganske bra. Jeg skal ikke klage på det i det hele tatt. Kanskje er det noen som ikke har vært så mye borti en ball i ferien. Hos noen var det veldig merkbart, men vi er i gang igjen nå, slår han fast.

Med seier mot søndagens motstander kan AaFK krysse av for tre nye poeng. Før ferien ble det seier mot Sandnes Ulf på fremmed gress. Selv om laget vant var ikke prestasjonene mye å juble for, mener Lars.

- Jeg håper vi framstår vesentlig bedre nå. Vi gjorde mange feil, det gikk treigt og kampen var rotete. Vi må bli bedre i stort sett det meste, lyder dommen.

Sjefen sjøl er også klar på at laget må prestere bedre i andre halvdel av sesongen enn de har gjort i vårsesongen.

- Alle sammen her er enige om at vi må prestere bedre i høstsesongen enn i vårsesongen. Rett og slett fordi lagene tradisjonelt sett forbedrer seg utover høsten. Det skal vi også gjøre. Spillergruppa er veldig innforstått med at vi skal opp et nivå eller to til, sier Lars.

Se videointervju her:




Kjøp billetter til Aalesund - Sandnes Ulf her.



Annonse fra Obos-ligaen: