TangoTV: Ny avtale for Oddbjørn

Midtstopperen har forlenget kontrakten.

Annonse:

Lerstad-gutten har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2019.

Se videointervju i bunnen av saken.

Midtstopperen er inne i sin andre periode i AaFK, etter at han returnerte til Color Line Stadion i 2014. Oddbjørn ankom AaFK første gang i 2004 sammen med tvillingbror Andreas. Han kan snart skilte med 130 kamper for AaFK i tillegg til opphold i Hødd og HamKam.

- Det er godt å få det på plass og vite planene for neste år. Det har vært en periode med mye kamper, så jeg har ikke tenkt så mye på det, men det er selvfølgelig deilig å få det på plass, sier en fornøyd midtstopper. 

Oddbjørn debuterte for Aalesund allerede i sin første sesong, det året han fylte 17 år. Da kom han inn i cupen mot Hovding. To år senere gikk han til Hødd, før han ble hentet til HamKam i 2011. Der fikk han en nøkkelrolle og ledet grønnbuksene som kaptein. I forkant av 2014-sesongen skulle Oddbjørn Lie altså vende hjem til Ålesund etter å ha vært borte siden 2006.

Nå ser han fram til ny hjemmekamp på søndag, når Sandnes Ulf gjester Color Line Stadion. 

- Vi hadde tre seirer før vi tok ferie, så nå må vi fortsette den gode stimen med å ta tre-poengere, og det har vi mulighet til på søndag. Jeg forventer på hjemmebane at vi tar styringen og tar tak i kampen, så får vi se på kvaliteten på det vi får til samsvarer med resultatet. 

Aalesunds Fotballklubb gratulerer Oddbjørn med ny kontrakt!


Annonse fra Obos-ligaen: