TangoTV: Møter et godt hjemmelag

- Vi må få til vårt eget spill, sier Lars Bohinen før møtet med Kongsvinger.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Etter en liten landslagspause ruller ballen for de norske klubblagene igjen denne helga. Aalesund skal i aksjon nå i ettermiddag, og motstander er Kongsvinger på Gjemselund. Pausen var verdifull for spillerne, mener Lars Bohinen.

- Fysisk var det viktig for spillerne at den pausen kom, tror jeg. Når det gjelder rytmen vi var i og de to kampene vi avsluttet med før pausen, så skulle vi gjerne fortsatt der, men vi trengte det fysisk, slår han fast.

K P
7 Lyn 3 4
8 Vålerenga 3 4
8 Aalesund 3 4
10 Ranheim TF 3 3
Dagens motstander har prestert godt på egen grunn, og tangotrøyene får ingenting gratis av Adem Güven og kompani.

- Det blir en tøff kamp på Gjemselund. Det er det egentlig alltid. Kongsvinger er gode hjemme. De har tapt én kamp, jeg tror det var mot Skeid. De har slått Start 4-2, de har slått Sogndal 3-0. Det er et lag vi skal være veldig obs på. På sitt beste er de veldig gode, så vi må prøve å hindre at de blir det selvsagt, og få til vårt eget spill sånn som det har vært i det siste, sier AaFK-treneren.
Sesongen går inn i siste akt nå. Aalesund har en solid luke ned til opprykksrivalene Sandefjord og Start, og i tillegg kommer cupkampen mot Viking om kort tid. I løpet av de neste kampene kan ting være avgjort, i alle fall i serien.

- Jeg er utålmodig i den forstand at vi er så nære nå. Jeg skulle gjerne vært forbi det, slik at vi kan puste ut og slappe av, men jeg er redd det går noen uker til før vi kan puste ut, smiler Lars, 100 prosent fokusert på arbeidsoppgavene som venter på Gjemselund.

Se hele videointervjuet med Lars her:


Annonse fra Obos-ligaen: