TangoTV: - Jeg gleder meg

Jørgen Hatlehol er godt forberedt før møtet med HamKam.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

- Det hjelper å jobbe hardt på treningsfeltet, sa Jørgen Hatlehol etter siste økt før han og lagkompisene fant setene på bussen til Hamar.

Unggutten fra Vatne er den av gutta i A-stallen med flest spilte minutter i OBOS-ligaen hittil i år. 885 av 900 minutter er status for Jørgen.

Før avreise brukte unge Hatlehol tid utenom fellestreningen. Fokuset var på touch og innlegg, fortalte han.

Med flust av spilletid i beina gjelder det å få tid til restitusjon også. Før treningsuka vi har lagt bak oss fikk spillerne noen dager fri fra fellestreningene. I den korte perioden uten organisert aktivitet har spillerne trent på egenhånd, men også hvilt. 

  - Kroppen kjennes bra ut. Sola skinner, og vi har gjort oss klare til kamp på søndag. Jeg gleder meg, smilte vingbacken og myste i nærværet til det glohete, livgivende himmellegemet.

Det er fine meldinger til matchen mot HamKam, og etter alt å dømme varmer også stemningen de tilreisende fra Sunnmøre vil lage. Både supportere og frivillige er på vei til mjøsbyen for å støtte AaFK.

Hva har den tango- og blåfargede gjengen i vente på Briskeby? 

- Vi må bruke ball og presse hardt og høyt. Så skal vi dra i land tre poeng, svarer vår nummer 16, som forteller at AaFK-spillerne har hatt en gjennomgang hvor de har fått tatt søndagens motstander i øyesyn.

Se hele videointervjuet her:


Annonse fra Obos-ligaen: