TangoTV: - Jeg er i god form

Leiesoldat Nikola Tkalcic er lysten på å spiller 90 minutter.

Annonse:

Foto: aafk.no

Mot Florø fikk den kjappe vingbacken fra Kroatia sine første minutter i oransje trøye da han kom inn til pause. 28-åringen skaffet Aalesund straffe etter et sugende løp inn i boksen, fint spilt gjennom av Sondre Brunstad Fet.

- Det var godt å være tilbake på bana. Det er lenge siden jeg har spilt kamper på høyt nivå, sier den tidligere IFK Norrköping-spilleren, som har fått begrenset med kamper for Sarpsborg 08 denne sesongen. 

- Formen blir bedre og bedre. Jeg er i god form, melder han, og føler seg klar til å spille en hel kamp.

Etter sosialt samvær med sine nye lagkompiser under første dag av Jugendfest retter Nikola blikket nordover. Aalesund-troppen reiser lørdag til Tromsø for bortekamp mot Tromsdalen.

- Det er første gang jeg reiser dit, så det blir spennende å se hvordan det ser ut der, sier Nikola, som har fått vite litt om helgas destinasjon.

- Lagkameratene mine sier at det er langt nord, nesten på Nordpolen, ler kroaten.

- Det er det jeg vet, legger han glisende til.

Nikola er på lån fra Sarpsborg 08 ut sesongen, og er full av lovord om klubben han er leid ut til.

- Aalesund er en fin klubb som minner meg om min gamle klubb IFK Norrköping. Det er en større klubb enn Sarpsborg 08 med mer historie og flere meritter, mener han.

Nikola føler også at lagkameratene har tatt imot ham med åpne armer.

- Jeg har kommet raskt inn i gruppa. Det har ikke vært noe problem. Gutta har tatt godt imot meg, og jeg blir stadig bedre kjent med dem, kan han fortelle.

Se videointervju med Nikola her:




Annonse fra Obos-ligaen: