TangoTV: Hva venter i Sandnes?

Om få timer møter Lars Bohinens AaFK et Sandnes Ulf som er ivrige på å bryte en lang tapsrekke.

Annonse:

I ettermiddag leder Lars Bohinen tangotrøyene til seriekamp nummer 19 denne sesongen. Motstander Sandnes Ulf er inne i en svak periode med fire strake tap, men har nok skyts på topp til å lage trøbbel for AaFK.

- De scorer i stort sett alle kamper. De har Eriksen og Kachi på topp, som står for halvparten av målene. Klarer man å nøytralisere dem, så har man i alle fall gjort jobben et stykke på vei, mener Lars.

Den målfarlige duoen Kachi og Kent-Håvard Eriksen har henholdsvis nettet sju og åtte ganger i OBOS-ligaen 2019.

Tipp resultatet Sandnes Ulf - AaFK

Også i motsatt ende har det vært lyd fra nettmaskene, og særlig i det siste. 29 innslupne på 18 kamper er ikke oppsiktsvekkende tall, men ti på de fire siste er nok ikke trener Bengt Sæternes fornøyd med.

- Det er et lag som i utgangspunktet er litt "shaky". De har en trener som har fått beskjed om at han ikke får fortsette til neste år. Man vet aldri hvordan sånne ting slår ut. Vi er litt usikre på hva vi møter. Vi er uansett sikre på at de vil fighte for muligheten til å spille kvalik, sier Lars.

Hans eget lag vil også kjempe. Torsdag avga opprykksrival Start poeng i Oslo. Sørlendingene spilte uavgjort borte mot Skeid. Med seier i Sandnes kan AaFK få en luke på 11 poeng ned til gultrøyene på tredjeplass.

K P
10 Ranheim TF 4 4
11 Sandnes Ulf 4 4
12 Aalesund 4 4
13 Åsane 3 3

- Det er selvfølgelig bra for oss at Start avgir poeng. Det er ikke til å underslå, det. Det viktigste for oss er at vi klarer å opprettholde vårt eget spill, trøkket i treninger og kamp, kvaliteten som er der, sier AaFK-treneren.

Se hele videointervjuet med Lars her:


Annonse fra Obos-ligaen: