TangoTV: Har et luksusproblem

Lars og trenerteamet har mange spillere å velge blant om dagen.

Annonse:

Foto: NTB Scanpix

God dekning over hele linja, ditto kvalitet på treningene og tøff konkurranse skaper positivt hodebry for Lars Bohinen og hans nærmeste medarbeidere rundt A-laget. Sjefen sjøl tar med seg 17 spillere til Grimstad for søndagens bortekamp mot Jerv. Det betyr at ikke alle som er skadefrie får plass i troppen.

- Vi har stort sett alle tilgjengelige, men noen må selvsagt bli hjemme. Det er tøffere og tøffere å ta ut laget nå. Det er jo et luksusproblem på mange måter. Samtidig er det ikke hyggelig å la folk bli hjemme, men det er en del av jobben, forteller den tidligere Nottingham Forest-profilen.

Laget har kommet seg gjennom mai måned med gode resultater. På fem kamper i serie og cup har tangotrøyene fem seire:

Bergsøy - Aalesund 0-3 (cup)
Aalesund - Sogndal 3-1
Strømmen - Aalesund 1-2
Aalesund - Tromsdalen 5-0
Florø - Aalesund 0-1 (cup)

Søndag spilles den siste kampen i denne vårmåneden, og Lars ønsker å runde av mai med nok et godt resultat.

- Det er tett nå. Dette er den siste kampen i et ganske tett program i mai. Vi har kommet godt ut av det. Kommer vi godt ut av denne kampen, så vil jeg si at mai har vært en bra måned, smiler han.

Med god bredde i stallen har han kunnet tillate seg å gjøre endringer, som mot Florø onsdag. Hva tenker han i så måte om laget til kampen mot Jerv?

- Vi har skiftet litt på laget i det siste, men nå stiller vi med et lag som er relativt likt det vi stilte med sist seriekamp, røper Lars, og håper at spillerne klarer å samle seg og få en god prestasjon mot Jerv.

Se hele videointervjuet her:


Annonse fra Obos-ligaen: