TangoTV: - Gir en ekstra piff

Det ligger an til at nesten 300 AaFK-supportere tar turen for å støtte Andreas og kompani.

Annonse:

Burvokter Andreas Lie slipper inn veldig lite mål for tida. På de siste fire kampene har Andreas kun hentet ballen ut av nettet én gang - borte mot Notodden i 1-1-kampen for snart to uker siden.

Se videointervju nederst i saken

- Det går greit. Vi slapp inn ett mål mot Notodden, men ellers har vi holdt nullen etter ferien. Vi må fortsette å tette igjen bakover og samtidig må vi prøve å score mål. Da blir det bra til slutt. Vi går ut på bana for å holde nullen hver eneste gang, men om vi vinner 4-3 eller 1-0 spiller ikke så stor rolle så lenge vi tar tre poeng, mener den solide sisteskansen.

I backrekka foran seg har han blant annet hatt de to nykommerne Ståle Steen Sæthre og Jonas Grønner, to bergensere som har gjort seg bemerket i klubben på relativt kort tid.

- Det er to gutter som stiller krav både til seg selv og dem rundt seg. Begge har kommet godt inn i gruppa og bidratt både på og utenfor bana. Det er to gode signeringer av klubben som det skal bli spennende å følge videre, mener Andreas.

Lerstad-gutten forteller om svært god stemning i AaFK-stallen. Med seks kamper uten tap, derav fem seire, er det ingen grunn til å henge med nebbet.

- Det er godt humør i spillergruppa. Gode prestasjoner og resultater bidrar til at det opprettholdes. Vi får forsøke å ta tre poeng på søndag, og så satser vi på at det blir en hyggelig busstur hjem igjen med mye godt humør, smiler den 30 år gamle skuddstopperen.

Søndag møter AaFK Florø til en kamp det er ventet mellom 200 og 300 oransjekledde supportere. Det er ikke første gang i år at Aalesund-supporterne møter opp på bortebane for å støtte gutta på gresset.

- Det hjelper alltid på. På bortekampene har det vært enorm oppslutning. Det gir oss alltid en liten, ekstra piff. Vi er veldig takknemlige for dem som tar turen, sier Andreas.

Søndag 12. august kl. 18.00
Kampen sendes på Eurosport-kanalene og Eurosportplayer.com


Annonse fra Obos-ligaen: