TangoTV: Forventer et tøft og jevnt derby

Lars Bohinen ser frem til lokalderbyet mot blåtrøyene fra Romsdal.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Lars Bohinen har nettopp ledet spillerne sine i den siste økta før Molde står på motsatt banehalvdel. Gjennom veggene fra garderoben kan vi høre Backstreet Boys, et vaskeekte boyband Lars ikke er veldig stor fan av - uten at det spiller noen som helst rolle.

- Det er musikk i garderoben, latter og litt dansing. Fin stemning, smiler han.

Det er en spent trener som lar seg intervjue før kamp. Oppgjøret mot Molde blir en duell om billett til den fjerde runden i cupen. Serielederen i OBOS-ligaen mot serielederen i Eliteserien. Aalesund mot Molde. Sunnmøre mot Romsdal.

- Det blir tett og jevnt med tøffe taklinger og dueller. Det vil det bli. Og så er det interessant å se forskjellen på toppen av OBOS og toppen av Eliteserien, kanskje ikke minst for oss. Vi får en pekepinn på hvor nivået ligger. Det er sånn i enkeltkamper at små forskjeller i gruppa kan utgjøre stor forskjell på banen. Det er ikke gitt at det blir en kjempestor forskjell. Det ser vi blant annet når vi spiller mot 2. divisjonslag og 3. divisjonslag, reflekterer Lars.

Han lover at tangotrøyene skal bite godt fra seg. Laget skal by Molde på en skikkelig kamp om avansementet. Lars sparer ikke på spillerne til denne kampen. Det er det sterkeste laget som sendes utpå.

- Vi stiller med det laget som har best forutsetning for å slå Molde - gitt at vi nettopp har spilt en kamp. Det sier seg selv at det må bli noen forandringer. Vi har noen spillere som ikke tåler å spille tre kamper i uka. Ser man sånn på det, så er det det sterkeste laget vi kan stille vi stiller mot Molde, forklarer han.

Han kan velge fra en nesten skadefri tropp. Niklas Castro og Fredrik Carlsen er ikke i troppen. De står over med plager i beina, men ellers har Lars mange valgmuligheter.

- Vi har bra bredde. Et par spillere er ikke tilgjengelige, men utover det velger vi fra en godt trent og sulten tropp, konstaterer Lars.

Se hele videointervjuet her:


Annonse fra Obos-ligaen: