TangoTV: Fornøyd med gjennomkjøringa

Lars Bohinen tar med seg mye positivt etter treningskampen mot Brattvåg.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic.

Videointervju nederst i saken.

Seilbåtene brøt  vannskorpa på fjorden bak Color Line Stadion, og på innfartsvegen på motsatt side kunne man høre brumminga fra spreke motorsykler og biler med avtagbare tak. På tribuna var flere AaFK- og Brattvåg-supportere kledd i shorts og t-skjorte, nippende til kaffe fra kiosken ved inngang 5. Med andre ord en sommerlig atmosfære denne vakre julikvelden.

Det var duket for treningskamp mot Brattvåg, gjestene fra Haram som ligger under streken i PostNord-ligaens avdeling 2. Laget, med flere tidligere AaFK-ere i troppen, var valgt ut som motstander for et AaFK som fra og med søndag skal forsvare tabelltoppen i OBOS-ligaen. Gjestenes Willy Zamble ble kampens eneste målscorer 20 minutter før slutt. Da stilte AaFK svært ungt, der majoriteten av spillerne holder junioralder. Ved pause ble samtlige A-lagsspillere som startet oppgjøret byttet ut.

Det ville seg ikke foran mål for Holmbert Fridjonsson og AaFK mandag. Foto: Srdan Mudrinic.
Det ville seg ikke foran mål for Holmbert Fridjonsson og AaFK mandag. Foto: Srdan Mudrinic.

- I andre omgang gjør juniorene en bra kamp og skaper mange målsjanser, men vi har litt måltørke i dag. Det var en bra gjennomkjøring for begge lag som jeg er rimelig fornøyd med. Det var en god treningsøkt for oss. Det var viktig for oss å komme i gang og kjenne litt på kampfølelsen, mener en solbrun Lars Bohinen.

I første omgang fikk den tidligere Bllackburn-helten se et mye mer rutinert AaFK-lag dominere kampen, og tidvis foregikk det aller meste på Brattvågs halvdel uten at de oransje fikk hull på byllen.

- Den første omgangen dominerer vi ganske ensidig. Vi slipper til en sjanse på slutten der som fort kunne blitt noe, men gjennomkjøringa var bra, strukturen var bra. Uttelling og effektivitet var ikke bra, oppsummerer Lars og legger til:

- Vi har bra struktur i laget. Jeg synes vi finner gode kombinasjoner i laget, spiller oss fram til både innlegg og muligheter, men er litt lite giftige inne i boksen og upresise i den siste pasninga. Det er også det vanskeligste i fotball, når det begynner å bli trangt og vanskelig. Da er vi avhengig av god oversikt og silkeføtter. Der har vi noe å jobbe med, men kampen var ment som en gjennomkjøring og en treningsøkt, understreker han.

Debutant Ståle Steen Sæthre, som har vært veldig ivrig på å komme i gang i AaFK, fikk sine første 45 minutter med AaFK-logoen på brystet. Han hadde tatt plass sentralt i trebackslinja, flankert av Oddbjørn Lie til venstre og Kaj Ramsteijn til høyre. Jonas Grønner, som er hentet fra Brann, må vente på debuten. Han sto over oppgjøret mot Brattvåg med betennelse i ei tå. På feltet og i garderoba har både Jonas og Ståle kommet godt i gang.

- Begge bergenserne har gitt et positivt inntrykk. De prater mye og tar litt plass i lydbildet i garderoba. Det liker jeg, smiler Lars og myser mot kveldssola.

Se hele videointervjuet med Lars her:


Søndag møter vi Sandnes Ulf.
Kjøp billetter her.

Annonse fra Obos-ligaen: