TangoTV: - Flere spillere tilbake i trening

Lars Bohinen er i fin form før kampen mot Skeid, og har oppdateringer og betraktninger å komme med før matchen.

Annonse:

Se videointervju nederst i saken.

Etter noen dager i sunnmørsk natur er Lars Bohinen full av energi og klar for å sende sine gutter ut til fjerde serierunde. Mandag klokka 18.00 tar AaFK imot Skeid. 

Foto: NTB Scanpix

- Vi får flere og flere spillere tilbake i trening. Det er fint for oss, for vi får bedre kvalitet på treningsøktene våre. Vi klarer sannsynligvis ikke å starte med den samme elleveren som sist, men det blir ikke så langt unna heller, lyder det fra sjefen sjøl etter treninga som ble avholdt på Color Line Stadion lørdag. 

- David er i trening, Nenass er i trening, Sondre er i trening. Kaj er litt langt unna, og Orry er vi litt usikre på. Ellers ser det veldig bra ut. Om ikke lenge har vi alle tilbake, bank i bordet, smiler Lars Bohinen, og håper selvsagt at det snart skal være slutt på skadeproblemene. 

Billettbestilling AaFK - Skeid 22. april kl. 18.00

En brun og blid hovedtrener har brukt noen fridager i Norangsdalen på hotellferie og nytt sunnmørsk natur i verdensklasse. Der har han ladet batteriene og delt flere flotte bilder i sosiale medier. På mandag ønsker han litt annet vær. 

- Jeg ønsker egentlig at det skal være overskya og litt fukt i lufta, jeg, sånn at vi kan spille rask fotball. Når det er sol og vind tørker det opp, men vi tar vel den sola vi får, sier han og gliser godt. 

Om Skeid har han dette å si:

- Det er et veldig hardtarbeidende lag. Dette er den største kampen til Skeid på fem-seks år kanskje. De har vært i 2. divisjon i mange år. Har nå kommet opp, vel fortjent, mener han og skryter av måten Tom Nordlies gutter fremstår på. 


Annonse fra Obos-ligaen: