TangoTV: Dette sa Lars før avreise

Forventer en tøff bortekamp.

Annonse:

Foto: Bildebyrån 

AaFK-troppen er på plass i Sogndal, klare for å kjempe om tre nye poeng på Fosshaugane. Hovedtrener Lars Bohinen har selvfølgelig gjort seg opp noen tanker om hva som venter tangotrøyene.

- Mye av det samme som tidligere. Sogndal er et hardtkjempende, fysisk godt lag som spiller veldig direkte. De er veldig kontringsorienterte. Det blir en tøff nøtt.

Eirik Bakke har sett både Martin Ramsland og Sigurd Haugen forlate saftbygda den siste tida. Førstnevnte har scoret tre mål denne sesongen, og har like mange målgivende.


Haugen har hatt en kanonsesong med ti scoringer og fem målgivende. Lars Bohinen merket ikke mye til at duoen var borte da han så reprisen av Notodden - Sogndal fra forrige serierunde.

- De greide å vinne 3-1 på bortebane etter å ha ligget under. Det er ganske sterkt, slår han fast.

- De har vel erstattet det med litt ungdommelig entusiasme, legger han til, med henvisning til at Sogndal har hentet inn flere unge spillere, blant andre 21 år gamle Andreas Hoven, som står med to mål på to kamper etter overgangen fra Strømsgodset.

Sogndal har noen poeng opp til den absolutte toppen av OBOS-ligaen, men har sanket bra med poeng på egen grunn den siste tida. Vi kan forvente en solid utfordring i saftbygda.

- Vi er nødt til å være opp mot vårt beste for å vinne kampen, er Lars Bohinens kontante beskjed.

Annonse fra Obos-ligaen: