Storseier i byderbyet

Målrikt på Color Line Stadion da AaFK 2 slo SIF/Hessa.

Arkivfoto: Srdan Mudrinic

Trener Remi Natvik ønsket før kampen at AaFK 2 skulle bli råere foran mål. Det har ikke stått på sjanser, men kanskje har ikke uttellingen vært like god. Kun seks minutter brukte hans unge elever på å oppfylle trenerens ønsker. Isak Dybvik Määttä sendte tangotrøyene i føringen. 11 minutter senere lå ballen igjen i nota etter et uheldig selvmål av SIF/Hessas keeper. Johann Barstad Lade tente håpet for gjestene med sin redusering etter 36 minutter, men AaFK 2 var ikke med på at dette skulle bli særlig spennende. Hjemmelaget scoret like godt sitt tredje mål for dagen et par minutter før hvilen. Vetle Fiskerstrand kunne juble for nettkjenning. Like etter satte SIF/Hessa ballen i eget mål igjen, og Remi Natviks gutter gikk til pause med 4-1-ledelse.

Målkalaset fortsatte kun fem minutter ut i andre omgang da Markus Karlsbakk økte til 5-1. AaFK 2 ga seg ikke før de hadde puttet sju. Jørgen Fylling og Håvard Mork Breivik scoret lagets to siste mål.

- Det var en bra prestasjon av oss. Et steg opp i den forstand at vi setter sjansene våre. Vi var mer effektive enn i de par siste kampene. Ellers følger gutta kampplanen veldig bra og justerer seg litt ut fra hva SIF/Hessa har å komme med, oppsummerer Remi Natvik.

Bortelaget gikk hardt ut og klinket til fra start, men fikk to tidlige mål imot og ble spilt lave. Fra da av og inn handlet det aller meste om AaFK 2. Spesielt ett aspekt av spillet gledet sjefen sjøl.

- Vi var mye mer truende og kommer inn bak motstanderen vår oftere enn tidligere, sier Remi.

AaFK 2 - SIF/Hessa 7-1 (4-1)