Stormen Oslo mobiliserer

Organiserer bortetur til Mjøndalen, Hamar og Strømmen denne høsten, og samles ellers på Tordenskiold Pub i hovedstaden.

Annonse:

Foto: Tore Hole Oksnes

Fire bortekamper gjenstår for AaFK denne sesongen, tre av dem på østlandet. Leder i Stormen Oslo, Stig Nedregård, har rensket stemmen for de gjenværende kampene i OBOS-ligaen. Tre turer er planlagt, og Stig inviterer alle AaFK-supportere på østlandet til å bli med når den oransje horde drar på borteturer.

- Vi er en gjeng supportere som støtter laget vårt i tykt og tynt, reiser på turer sammen og prøver å lage en fin ramme for spillerne. Som medlem i Stormen Oslo betaler man kun 200 kroner året, og da får man reise gratis fra Oslo de gangene vi reiser på bortetur, forteller Stig.

Når gjengen ikke reiser på tur, samles de på Tordenskiold pub i tigerstaden, hvor samhold, felles lidenskap for AaFK og servering av pølse i lompe er hovedingrediensene.

- Vi bruker å være opp mot 50 AaFK-supportere på Tordenskiold. Stemningen er på topp når vi vinner, og det har vi jo gjort noen ganger i år. Vi har det kjekt sammen og er en positiv gjeng, sier Stormen Oslo-lederen, som ser fram til en spennende avslutning på årets sesong.

Søndag møtes de tangofargede supporterne på Tordenskiold for å følge Aalesund - Kongsvinger på skjermen, før de selv skal i aksjon tirsdag 25. september.

- Da er det bortetur til Mjøndalen. Det blir litt tidlig avreise for å unngå å stå fast i trafikken, så vi reiser fra Tordenskiold klokka 16.15, informerer Stig.

For mer informasjon fra Stormen Oslo, blant annet events:
Sjekk Stormen Oslo på Facebook.

Annonse fra Obos-ligaen: