Sterk seier i Trondheim

G16-gutta videre i NM.

Aalesunds talentfulle 16-åringer taklet en hard og gammel kunstgressbane da Charlottenlund ble slått i Norgesmesterskapets tredje runde.

En fornøyd trener Kristoffer Lie hadde dette å si etter avansement med fire mål til AaFK og null til trønderne:

- Spillerne holdt på ballen når de kunne og brukte bakrom når de ikke klarte å falle med som bakre firer.

Og nettopp bakrommet ble utnyttet 14 minutter ut i kampen. Da slo Fredriksen ballen gjennom til Fylling, som alene med keeper sendte AaFK i føringen.

Spillet bølget deretter fram og tilbake, men gutta vant dueller og andreballer i fleng og hadde kontroll. Etter 30 minutter økte tangotrøyene ledelsen da backen Sørensen ble spilt gjennom. Han fant lagkamerat Anghel på bakerste stolpe. 2-0 til AaFK etter de første 45.

Etter hvilen var Charlottenlund farlig frampå, men litt mot spillera gang smakt det kjapt motsatt da Lervik satte inn 3-0 etter assist fra Ødven. Syversen dunket inn en corner mot slutten og drepte kampen helt.

- Vi møtte et Charlottenlund med masse energi. De bød på mange utfordringer som kunne tatt oss, men vi leverer en godt gjennomført kamp som gjør at vi er videre i neste runde av NM, lød det fra trener Lie etter seieren.