Sterk seier for G19

Sammen med G16 er AaFKs G19 lag i Salou utenfor Barcelona på treningsleir.

I tillegg til å trene skulle begge lagene spille hver sine kamper, noe aafk.no kunne melde i går at G16 hadde.

AaFKs G19 lag møtte i går sin motstander i Barcelona. En blanding av G19 -og B-spillere fra Tarragona sitt lag sto på motsatt banehalvdel.

Kampen endte 4-2 til AaFK, etter en meget solid første omgang, hvor gutta ledet 3-0 til pause kunne hovedtrener, Erling Ytterland melde på sms til aafk.no.

-" Veldig god defensiv struktur i laget. Fortjent 3 måls ledelse til pause".

I andre omgang tok Tarragona mer over banespillet og AaFK ble spilt lavt.

AaFK er giftige på kontringer derimot, og slik kommer også AaFKs fjerde mål, scoret av Kheirulla.

Ahmadzei scoret to av målene i kampen. Heggem og midtstopper Parfait scoret de to andre målene. Sistnevnte med en fantastisk hel volley.

-"En meget nyttig kamp for oss mot et godt spansk lag.", kunne Ytterland fortelle til aafk.no

Ellers har det vært et flott opphold for gjengen, kunne det meldes om. Gode treninger, meget bra fasiliteter og service. Et godt opphold med godt sosialt samvær.

-"Eneste skår i gleden har vært at oppmann Per Arild (Palla) Endersen har blitt solbrent under den solrike uken", kunne Ytterland melde avslutningsvis.