- Spillerne responderte

Lars Bohinen var veldig fornøyd med sine elever etter onsdagens seier.

Annonse:

Etter søndagens tap mot Nest-Sotra etterlyste Lars Bohinen et godt svar mot Jerv i Grimstad. Det fikk han i aller høyeste grad.

Arkivfoto: Marius Simensen

- Det som gleder meg mest er hvordan spillerne responderte etter det litt flaue tapet mot Nest-Sotra, slår Lars fast kort tid etter at kampen på Levermyr er over.

Med 0-3-seier har AaFK fire poeng ned til Mjøndalen, seks til Viking og ti til Sogndal. De tre poengene mot gultrøyene fra Grimstad var selvfølgelig viktige, og kom etter en solid kamp av tangotrøyene.

- I første omgang er vi veldig gode og effektive. Vi var der vi skal være med tanke på press, løpskraft og egentlig alt som manglet mot Nest-Sotra. Vi scoret tre veldig fine mål, og kunne hatt flere om vi hadde vært enda mer effektive. Andre omgang blir litt som det må bli noen ganger. Vi er ikke nødt til å gå fram for å score, vi er ikke nødt til å bruke krefter. De tar over, og vi blir spilt lave, men da fikk vi veldig god trening i å forsvare egen boks. Der var vi "outstanding" med Jonas Grønner i front, oppsummerer Lars. 

Lars skryter også av Sondre Brunstad Fet. Sykkylvingen er inne i en god periode, leverte varene også mot Jerv, og slo til med et fantastisk mål fra 20 meter.

- Sondre har vært gull denne høsten. Han er mye involvert i det offensive. Defensivt er han en terrier som er ekkel å spille mot. Han viser at han kan spille vingback, ikke bare indreløper, og leverer godt. Han kan bekle flere posisjoner, og har stått fram. Jeg håper det fortsetter slik, sier Lars.

Søndag klokken 15.00 møter serieleder Aalesund Ullensaker/Kisa på bortebane. Fram mot den kampen skal AaFK-spillerne restituere godt, få nok hvile og mat.

- Vi har ekstremt lite tid til å få trent spesifikt i forhold til hvordan Ullensaker/Kisa spiller. Vi må satse på rå arbeidsinnsats, at vi treffer med laguttaket og at folk spiller med den energien som trengs, lyder det fra Lars, som er veldig fornøyd med responsen han fikk fra spillerne etter tapet mot Nest-Sotra.


Annonse fra Obos-ligaen: