Sørnes slutter i AaFK

Jan Erik Sørnes slutter i klubben 31. desember.

Jan Erik Sørnes har valgt å si opp sin stilling som utviklingsleder i Aalesunds Fotballklubb, og fratrer stillingen 31.12.17.

Annonse:
Han har vært ansatt i Sportsavdelingen i AaFK som utviklingsleder siden 2010. En periode var han også administrativ leder for avdelingen. Sørnes har også en fortid i klubben fra 1998 til 2005, både som trener for juniorlaget, og som assistenttrener på A-laget. Mange husker nok  godt tiden da AaFK rykket opp i Tippeligaen for første gang, der han var trener i tospann med Ivar Morten Normark. 

Sørnes har de siste 7,5 årene hatt stillingen som Utviklingsleder, i tillegg til diverse andre ansvarsområder som trener/leder underveis. Det var ingen enkel avgjørelse, men etter noen runder var beslutningen tatt.

- Jeg har jobbet i et flott miljø med dyktige og flotte mennesker som jeg er veldig glad i. Avgjørelsen om å fratre stillingen tok jeg tidlig i 2017 og informerte ledelsen om min beslutning.

Sørnes som har hatt klubben tett til brystet allerede fra 10-års alderen som spiller og senere som trener og leder har ingen konkrete planer videre.

 - Jeg vurderte nøye om rollen som Utviklingsleder var det jeg ønsket å drive med de neste 4-5 årene og kom til at jeg ønsker nye utfordringer. Jeg har ingen konkrete planer på hva jeg skal gjøre, men har gjort meg opp noen tanker.

Stillingen som utviklingsleder vil bli utlyst, og klubben er også i gang med planarbeide for hvordan hele Sports- og utviklingsavdelingen skal framstå i årene som kommer.

- Vi mister med Jan Erik en AaFK-mann med lang erfaring, og med et stort hjerte for klubben. Vi ønsker å takke han for fremragende innsats gjennom mange år, og ønsker han lykke til videre med nye oppgaver, sier klubbdirektør Geir Vik.

Sørnes (tv) og Ytterland i 2016 når AaFK2 møtte Stryn. Foto: Marius Simensen
Sørnes (tv) og Ytterland i 2016 når AaFK2 møtte Stryn. Foto: Marius Simensen

Annonse fra Obos-ligaen: