Sondre tror på seier

Unge Fet er optimist før kampen mot Molde.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

- Jeg gleder meg veldig. Det er Molde, det er lokaloppgjør ... Det er ekstra gledelig å slå dem, sier en gira Sondre Brunstad Fet før Aalesunds møte med erkerivalene fra Romsdal onsdag kveld.

Billetter AaFK - Molde 19. juni kl. 20.00

Følelsen av seier mot Molde, den kjenner sykkylvingen godt. Han var svært sentral da Aalesund slo Molde på Aker stadion 6. mai 2017. Sondre viste seg frem på kanten, sendte Christoffer Remmer i kiosken for å kjøpe pølse, og fant deretter Mostafa Abdellaoue med et nydelig innlegg. Sistnevnte dundret lærballen i nota og sendte hele Sunnmøre til himmels.

- Vi skal gjøre vårt ytterste for å slå dem igjen. Seieren i 2017er en av mine beste øyeblikk i AaFK-drakta, forteller Sondre når han blir minnet på triumfen på Aker stadion for vel to år siden.

Og vår nummer 17 har troa, han, på at sunnmøringene kan tukte Molde onsdag. Serielederen i Eliteserien har tapt to bortekamper på rad, mot henholdsvis Kristiansund og Tromsø. På Color Line Stadion venter et heltent hjemmelag.

- De har vært litt rufsete på bortebane, og vi er inne i en veldig god periode som har gitt oss mye selvtillit. Dette er en perfekt anledning til å slå dem, mener Sondre, som mener det er flere grunner til å håpe på full jubel hos de oransje etter fylkesderbyet.

- Vi er et godt kollektiv, et lag, som er vanskelige å bryte ned. Dessuten scorer vi nesten uansett i hver kamp. Jeg har troa på at vi kan ta Molde, sier en optimistisk Sondre Brunstad Fet.
 

Annonse fra Obos-ligaen: