Solnørdal scoret hat-trick!

Annonse:

AaFK sitt andrelag tok turen til Godøy for seriekamp nummer ni for året. Det var meldt mye vind for kvelden, men den ble heldigvis ikke avgjørende for kampen.

Foto: Srdan Mudrinic (Arkiv bilde)

Kampen startet med et Godøy-lag som la seg lavt og satset på kontringer. AaFK kom raskt i gang med spillet sitt og fikk hull på byllen allerede etter 5 min.

Jørgen Fylling spiller ut til høyre vingback Iver Korsbrekke som slår et innlegg mot 1. stolpe. Der blir det en duell og ballen havner tilslutt hos Emil Solnørdal, som setter ballen sikkert i mål.

Omgangen fortsetter med et lavtliggende Godøy lag og AaFK spiller mye ball frem og tilbake uten å skape de store farlighetene.

2.omgang starter med et mer fremoverrettet AaFK-lag og det skulle vise å betale seg.

Etter 56 min scorer Emil Solnørdal sitt andre for dagen etter målgivende av Kheirullah som dro seg forbi på kanten. Emil stoppet ikke der, og fullførte sitt hat trick i det 70. min etter en flott solo prestasjon.

Like etter i det 71. min scorer Erlend Fjeldstad etter flott forarbeid av Jonas Flo, som akkurat hadde erstattet Tobias Heggem.

AaFK bytter mange spillere, men fortsetter å ha god struktur og vilje til å skape flere mål. De blir skapt noen sjanser, men det blir med 0-4 på Godøy.

Nå skal guttene trene i to dager før Hareid kommer på besøk allerede førstkommende mandag på Color Line Stadion kl. 18.30.

Det var en meget fornøyd hovedtrener Remi Natvik som kunne ta med seg alle tre poengene hjem til Color Line Stadion.

- Jeg er veldig fornøyd med 2.omgang, da klarer vi å holde bra tempo på ball og vi er mye mer fremoverrettet i spillet vårt. 

Annonse fra Obos-ligaen: