Skryter av lagkameratene

Torbjørn Agdestein trives både på og utenfor banen.

Annonse:

Tidligere denne uken skrev 26 år gamle Torbjørn Agdestein under på en treårskontrakt med Aalesunds Fotballklubb. Angrepsspilleren fikk sin debut i oransje mot Florø. Han startet på spissplassen flankert av Bjørn Helge Riise og Sondre Fet, jobbet godt og åpnet målkontoen like før pause.

Foto: Marius Simensen

Spissen fra Stord er glad for å være i gang i ny drakt. Etter kampen skrøt han av spillestilen til sitt nye lag, og forteller at han lot seg imponere av lagkameratene.

- Det var godt å komme i gang. Jeg er «middels minus» fornøyd med egen innsats, men imponert over det laget vårt får til i deler av kampen, spesielt i første omgang. Det er mange gode spillere her og mye å bygge videre på, lød Agdesteins vurdering etter kampen mot Florø.

Den tidligere Haugesund- og Odd-spilleren så likevel forbedringspotensiale etter matchen mot divisjonskollegaen fra nabofylket.

- Vi skaper en del sjanser og kommer til innlegg, så handler det bare om å heve kvaliteten litt på innløp, innlegg og avslutninger. På slutten blir det litt rot og vi slipper vi dem inn i kampen, men det skal vi nok få luket bort til sesongstart, mente Agdestein.

KJØP BILLETTER TIL KICK OFF PÅ TERMINALEN 16. MARS

Tangotrøyene leverte varierende prestasjoner, men var gode i første omgang. Torbjørn kaller lørdagens motstander relevant for hva laget kommer til å møte denne sesongen i OBOS-ligaen. Bortelaget la seg svært lavt og satset på kontringer.

- Mange av lagene vi skal møte kommer nok til å fremstå som Florø, spesielt her på Color Line Stadion. Det var en god treningsøkt, og godt for meg å komme i gang, sa Agdestein.

Ikke bare har han kommet fint inn i laget rent sportslig. Også sosialt trives Agdestein i nye omgivelser.

- Mange er flinke til å ta kontakt med meg, og jeg prøver å være flink til det samme selv. Jeg er blitt invitert med på en sosial kveld med gutta nå i helga. Det er godt å komme inn i gruppa med en gang. De har vært flinke til å ta vare på meg, smilte vår nye spiss etter sine første minutter i oransje.

Agdestein under teningskampen mellom AaFK og Florø. Foto: Marius Simensen
Agdestein under teningskampen mellom AaFK og Florø. Foto: Marius Simensen
Annonse fra Obos-ligaen: