Skryter av lagkameratene

Torbjørn Agdestein trives både på og utenfor banen.

Tidligere denne uken skrev 26 år gamle Torbjørn Agdestein under på en treårskontrakt med Aalesunds Fotballklubb. Angrepsspilleren fikk sin debut i oransje mot Florø. Han startet på spissplassen flankert av Bjørn Helge Riise og Sondre Fet, jobbet godt og åpnet målkontoen like før pause.

Foto: Marius Simensen

Annonse:
Spissen fra Stord er glad for å være i gang i ny drakt. Etter kampen skrøt han av spillestilen til sitt nye lag, og forteller at han lot seg imponere av lagkameratene.

- Det var godt å komme i gang. Jeg er «middels minus» fornøyd med egen innsats, men imponert over det laget vårt får til i deler av kampen, spesielt i første omgang. Det er mange gode spillere her og mye å bygge videre på, lød Agdesteins vurdering etter kampen mot Florø.

Den tidligere Haugesund- og Odd-spilleren så likevel forbedringspotensiale etter matchen mot divisjonskollegaen fra nabofylket.

- Vi skaper en del sjanser og kommer til innlegg, så handler det bare om å heve kvaliteten litt på innløp, innlegg og avslutninger. På slutten blir det litt rot og vi slipper vi dem inn i kampen, men det skal vi nok få luket bort til sesongstart, mente Agdestein.

KJØP BILLETTER TIL KICK OFF PÅ TERMINALEN 16. MARS

Tangotrøyene leverte varierende prestasjoner, men var gode i første omgang. Torbjørn kaller lørdagens motstander relevant for hva laget kommer til å møte denne sesongen i OBOS-ligaen. Bortelaget la seg svært lavt og satset på kontringer.

- Mange av lagene vi skal møte kommer nok til å fremstå som Florø, spesielt her på Color Line Stadion. Det var en god treningsøkt, og godt for meg å komme i gang, sa Agdestein.

Ikke bare har han kommet fint inn i laget rent sportslig. Også sosialt trives Agdestein i nye omgivelser.

- Mange er flinke til å ta kontakt med meg, og jeg prøver å være flink til det samme selv. Jeg er blitt invitert med på en sosial kveld med gutta nå i helga. Det er godt å komme inn i gruppa med en gang. De har vært flinke til å ta vare på meg, smilte vår nye spiss etter sine første minutter i oransje.

Agdestein under teningskampen mellom AaFK og Florø. Foto: Marius Simensen
Agdestein under teningskampen mellom AaFK og Florø. Foto: Marius Simensen
Annonse fra Obos-ligaen: