- Skal gi alt

Robert Sandnes gleder seg stort til høstsesongen.

Annonse:

- Jeg håper å spille mest mulig. Et annet mål er å holde meg skadefri slik at jeg kan gi jernet på høyest mulig nivå, sier Robert Sandnes, som kanskje har vært OBOS-ligaens mest bandasjerte hardhaus i vårsesongen.

Foto: Srdan Mudrinic

Med brudd i begge hendene og teipede ankler har den blide Hessa-gutten virkelig vært et syn og fremstått som det motsatte av mange av internasjonal fotballs skjøre primadonnaer. Robert har fått skryt av hovedtrener Lars Bohinen for å trosse skader og smerter. AaFKs nummer 20 er ikke den som klager uten grunn.

Robert og resten av gutta jubler etter 3-0-seieren over Notodden. Foto: Srdan Mudrinic.
Robert og resten av gutta jubler etter 3-0-seieren over Notodden. Foto: Srdan Mudrinic.

Nå har smertene begynt å slippe taket, og i løpet av sommeren har all polstring forsvunnet fra høyrehånda.

- Nå er den ene hånda fri, men det kan hende jeg må bruke skinne i kamp. Det kjennes bra ut, så nå er jeg klar for å gi alt, kommenterer den tidligere Island-proffen offensivt.

Han avsluttet vårsesongen med en svært god kamp mot Notodden, Robert Sandnes. Prikken over i-en for den innsatsfulle ålesunderen var den kontante 1-0-scoringa i første omgang. At en slik inngang til ferien var verdifull legger ikke 26-åringen skjul på.

- Vi må bare fortsette å kjøre på, ikke dette nedpå.

— Robert Sandnes
- Det har veldig mye å si for selvtilliten. Å få den scoringa og en god kamp før ferien gjorde veldig godt. Nå håper jeg å kunne ta med meg den opplevelsen inn i høstsesongen, sier han.

De ti dagene som fulgte etter ei god treningsuke og sosialt samvær med resten av gruppa brukte Robert på best mulig måte.

- Jeg har brukt fridagene veldig godt, både ved å slappe av, trene, vært med familien og venner. Jeg har nytt ferien, smiler han og virker kanonklar til siste halvdel av sesongen.

- Vi må bare fortsette å kjøre på, ikke dette nedpå. Tillater vi oss det går det ut over både poengfangst og selvtillIt, mener han.

Mandag er det igjen duket for match for Robert og kompani.
Vi møter Brattvåg til treningskamp på Color Line Stadion kl. 18.


Første seriekamp går av stabelen neste søndag kl. 18. Da møter vi Sandnes Ulf hjemme.
Billetter kjøper du her.





Annonse fra Obos-ligaen: