Skahjem Tokvam ny hovedtrener for G16

Annonse:

Brede Skahjem Tokvam (24) fra Bergen har signert en ettårsavtale med mulighet for to. 

Brede har de to siste sesongene vært assistenttrener i Fyllingsdalen og hatt ansvaret for G16-laget. I tillegg har Brede vært tilknyttet U16-landslaget under Erland Johnsen, som analyseansvarlig.

Nok en gladsak

Tidligere denne måneden ble Remi Natvik (31) ansatt som ny toppspillerutvikler i AaFK, og med Brede Skahjem Tokvam (24) på plass, ser utviklingsleder Jan Erik Sørnes virkelig fram til årene som kommer i utviklingsavdelingen.

- Dette er to unge fremadstormende karer som styrker teamet vi allerede har. Dette er nok en gladsak, sier en fornøyd utviklingsleder.

Brede Skahjem Tokvam ny hovedtrener for G16.
Brede Skahjem Tokvam ny hovedtrener for G16.

Skaahjem Tokvam som fyller 25 i februar har Bachelor i coaching og idrettspsykologi fra NIH med fordypning i fotball. Han har også UEFA B-lisensutdanning. 

Tidligere har Brede vært analyseansvarlig i Strømmen IF under Erland Johnsen og Gunnar Halle. Når Erland Johnsen tok over G16-landslaget ble også Skaahjem Tokvam med som analyseansvarlig. 

Utrolig ydmyk

Når vi snakker med Brede på telefon så er det tydelig en trener som ser fram til å sette i gang 1. februar. 

 - Jeg er utrolig ydmyk for å ha fått muligheten til å bidra i en toppklubb. Nå ser jeg fram til å utvikle morgendagens toppspillere på Sunnmøre, sier en stolt Skahjem Tokvam på telefon. 

Vi ønsker Brede Skahjem Tokvam velkommen til AaFK!

Annonse fra Obos-ligaen: