Foto: Jonatan A-O

Signerte proffkontrakt med AaFK

Annonse:

To nye proffkontrakter fra egne rekker gir nok en gang bekreftelse på at det har blitt gjort en god jobb i utviklingsavdelingen hos AaFK. I dag var det Jørgen Hatlehol og Anders Myking Waagan som signerte proffkontrakter. 

19-år gamle Jørgen Hatlehol skrev i dag under på sin første proffkontrakt med AaFK. Høyrebacken har spilt fast for 2. laget og har flere treningstimer med A-laget de siste sesongene. Fredag skrev Hatlehol under en avtale med AaFK som strekker seg ut 2018-sesongen.

- Jørgen er en fotball-klok spiller med god fotballforståelse.  Han kan bli en veldig god førsteforsvarer med gode offensive ferdigheter. I tillegg må jeg få legge til at han er en strukturert og treningsvillig spiller, noe som har satt han i posisjon til å etablere seg som Eliteserie-spiller, sier Trond Fredriksen.

Jeg har et ønske om å etablere meg i AaFK.

— Jørgen Hatlehol
Den tidligere Ravn-spilleren som kom til AaFK høsten 2012 er klar til å vise seg fram den kommende sesongen, og han selv vet hva som må til.

— Det er klart at det er artig når AaFK har lyst til å satse på meg videre. Det gjelder å prestere på trening, så får vi se hva det blir til. Men jeg har et ønske om å etablere meg i AaFK. 

Noe jeg har drømt om

Tidligere Skodje- og Ravn-spiller Anders Myking Waagan (16) har også skrevet proffkontrakt med AaFK. Den unge angriperen har vært fast inventar på 2. laget  til AaFK i 3. divisjon denne sesongen, og vært på flere G16-samlinger. 

Skal vi tro Trond Fredriksen så er det en meget spennende spiller som har skrevet proffkontrakt.

- Anders er en som har tatt store steg siden han meldte overgang fra Ravn IL sommeren 2014. Han har rukket å bli landslagspiller og målmaskin i 3. divisjon, så dette er en spiller med enormt potensial gjennom det å bli en målscorer. Han er rask til beins og har gode basisferdigheter.  Får han en tilpasset hverdag i forhold til skole og trening, så ligger alt til rette for at han skal blomstre i AaFK.

Det er noe jeg har drømt om og nå skjer det.

— Anders Myking Waagan
Myking Waagan har allerede klart å sette sine spor. Denne sesongen har han scoret 20 mål i 3. divisjon for AaFK 2 og deltatt på flere landslagssamlinger med G16. Men han tar ikke av av den grunn.

-  Utrolig kjekt og spennende å få signere for AaFK. Det er noe jeg har drømt om og nå skjer det. Nå blir målsetningen å få meg noen Eliteserie-minutt neste sesong, sier en litt beskjeden Myking Waagan.

Annonse fra Obos-ligaen: