Seriestart neste!

Lagene i OBOS-ligaen er ferdige med treningskampene. Se alle resultatene fra generalprøvene i denne saken.

OBOS-ligalagene er markert i fet skrift.

Kristiansund - Aalesund 1-0
AaFK var totalt sett det beste laget, og hadde flere gode muligheter mot KBK. På overtid var det hjemmelaget som kunne juble for kampens eneste mål.

Sandnes Ulf - Jerv 0-1
Hjemmelaget scoret ikke på noen av sine mange sjanser. To minutter før slutt scoret bortelaget og sørget for sørlandsk jubel i Sandnes.

Ull/Kisa - HamKam 3-0
Solid hjemmeseier for Trond Fredriksens mannskap. Ole Andreas Nesset, Henrik Kristiansen og Kristoffer Normann Hansen sørget for en perfekt generalprøve for laget fra Jessheim.

KFUM - Bærum 3-0
Oslo-laget innfridde favorittstempelet mot Bærum. I følge rapportene var hjemmeseieren fullt fortjent. Møter langt tøffere motstand i seriepremieren. Da står Sandefjord på motsatt halvdel.

Kongsvinger - Degerfors 1-2
KIL har tapt majoriteten av årets oppkjøringskamper. I generalprøven ble det nederlag mot det svenske Superettan-laget Degerfors. Fredrik Pålerud ga Kongsvinger ledelsen, men svenskene snudde matchen.

Åsane - Nest-Sotra 1-2
De to hordalandslagene møttes til tette oppgjør i fjor. I år spiller Åsane i 2. divisjon, mens fjorårets overraskelseslag i grønt skal fortsette i OBOS-ligaen. I helga trakk Nest-Sotra det lengste strået.

Raufoss - Notodden 2-2
Divisjonskollegaene spilte uavgjort på Nammo stadion lørdag ettermiddag. Hjemmelaget ledet 2-0 før gjestene først reduserte og deretter utlignet.

Skeid - Strømmen 3-0
Der nyopprykkede laget fra Nordre Åsen vant komfortabelt sin generalprøve. Sterke 3-0 mot Strømmen lar seg høre for Tom Nordlies gutter.

Brann - Sogndal 3-0
Opprykkskandidatene fra Fosshaugane tapte klart mot Brann i Vestlandshallen, men ifølge sin egen nettside var det mye positivt å ta med seg tross tapet.

Strømsgodset - Start 1-1
AaFKs motstander i seriepremieren tar med seg selvtillit etter uavgjort mot Godset i Drammen. Svenske Kevin Kabran scoret sørlendingenes mål.

Alta - Tromsdalen 0-1
Tromsdalen går inn i sesongen 2019 med selvtillit etter seier borte mot Alta.

Sandefjord spilte ikke i helga. Deres forrige treningskamp ble spilt under treningsleiren i Barcelona for en uke siden. Der ble det seier 4-3 mot San Cristobal.