7 Erikson Spinola Lima
17 Sondre Fet
23 Torbjørn Agdestein (Pape Habib Gueye 75.)
10 Holmbert Fridjonsson

Det var godt trøkk både på bana og fra tribuna fra start av, men de aller største sjansene uteble innledningsvis. Etter 11 minutter kom den første. Holmbert Fridjonsson kom seg i god posisjon med to forsvarere mellom seg og keeper. Islendingen gikk for skudd, men skuddet ble blokkert. På returen reddet keeper Borger Thomas. AaFK styrte kampen, og lot ikke Åsane komme til særlig med muligheter. Bortelaget var frampå etter 18 minutter med et skudd fra 25 meter, men keeper Lie hadde kontroll.

Noen minutter senere kom kampens foreløpig største mulighet da Torbjørn Agdestein ble spilt gjennom. Skuddet var godt, men enhåndsredningen til Thomas enda bedre. 28 minutter ut i kampen var det Jonas Grønners tur. Midtstopperen kom framover, vendte bort en motspiller og brant til fra 20 meter. En solid redning av Borger Thomas hindret scoring i hjemmedebuten.

Inn mot pause var det fortsatt bra trøkk i kampen, og Åsane var nærmest. Dennis Antwi fikk tid og rom, smalt til og blåste ballen i tverra. Enorm mulighet der! Det sto 0-0 til pause til tross for Antwis store sjanse på tampen.

Ingen av lagene gjorde endringer til andre omgang, og gikk ut til de siste 45 minuttene med mye energi. Etter 56 minutter brukte Sondre Fet kløkt og fart da han kom seg til innlegg fra venstre. Innlegget var godt og traff Agdesteins panne, men ballen gikk utenfor.

Seks minutter senere kom målet. Et presist innlegg mot Fridjonsson ble ekspedert videre til Agdestein, som på deilig vis skled inn 1-0. Godt angrepsspill!

Ikke lenge etterpå var innbytter Jørgen Hatlehol på farten. Ravn-gutten klemte til, men skuddet traff ikke mål. I det 79. minutt fikk AaFK igjen nettkjenning, men Fridjonsson klatret på keeper, mente dommeren, og dermed ble islendingen avblåst.

Få minutter senere ble innbytter Pape Habib Gueye spilt fri. Han kom litt skrått på mål, og avsluttet utenfor. SÅsane hadde lite å stile opp med på slutten av kampen. Heller ikke AaFK skapte det helt store, men halte seieren i land foran 4622 tilskuere.