Scoret seks i borteseier

Guttelaget fant nettmaskene mot Godset.

Annonse:

Det var ikke bare A-laget vårt som sørget for tangofotball søndag. Også Kristoffer Lies elever på G16-laget vartet opp med målshow. Strømsgodsets 16-åringer fikk unngjelde på Marienlyst.

Etter at Holmbert Fridjonsson og Pape Habib Gueye hadde sørget for 4-0-seier til seniorene mot Levanger løp de unge lovende ut på Strømsgodsets hjemmebane. Hele ni scoringer ble registrert i den sterke borteseieren.

AaFK ledet 0-3 allerede etter 21 minutter etter mål av Alexandros Anghel og Kristoffer Strand Ødven. Sistnevnte nettet to ganger på få minutter. Nettmaskene fikk hvile ti minutter før det smalt tre ganger på fire minutter. Først reduserte hjemmelaget ved Keerat Singh Mann. Deretter økte Sverre Orten til 1-4, før Godsets Albert Thorsen reduserte til 2-4. Det var også pauseresultatet i Drammen.

Andre omgang var bare sju minutter gammel da Johannes Fylling igjen ville høre suset fra nettmaskene. 2-5 52 minutter ut i oppgjøret. Samme unge mann sørget for 2-6 ti minutter før slutt, før Andreas Waterfield Skjold svarte umiddelbart. Flere mål ble det ikke, og dermed kunne guttelaget vårt juble for tre poeng i en målfest av de sjeldne.