- Satser på 10 000 og tre poeng

Fredrik Carlsen og Oddbjørn Lie håper på stinn brakke når Molde tar turen til Ålesund på lørdag.

Annonse:
Det nærmer seg årets kamp på Color Line Stadion når erkerivalen fra Romsdal tar fergeturen over fjorden for å spille derby-kamp. 

Gutta har lagt fra seg forrige ukes tap mot Sogndal Fotball og ser frem mot en spennende og tøff kamp mot Molde FK lørdag kl. 18:00

KJØP BILLETTER TIL DERBYET PÅ LØRDAG HER!

- Vi hadde selvfølgelig et mål om å slå Sogndal, men prestasjonene var ikke gode nok og da klarte vi ikke det. Nå har vi lagt den kampen bak oss og ser frem mot Molde på lørdag, sa Fredrik Carlsen etter dagens trening. 

Du kan se intervjuet med Fredrik Carlsen i bunnen av saken

Det er ikke bare Fredrik som ser frem mot lørdagens kamp. Også forsvarsbautaen Oddbjørn Lie er klar for blanke ark og nye muligheter mot Molde FK. 

Carlsen i aksjon i 5-1 seieren mot Odds BK i sist hjemmekamp. Foto: NTB Scanpix
Carlsen i aksjon i 5-1 seieren mot Odds BK i sist hjemmekamp. Foto: NTB Scanpix

Sist lagene møttes var på Aker Stadion lørdag 6. mai. Da tok AaFK en historisk seier og vant mot Molde i en seriekamp for første gang siden 2003, over 5000 dager. 

Da var det Mustafa Abdellaoue som scoret på en nydelig volley etter et fantastisk innlegg fra unggutten Sondre Fet. Kampen endte 0-1 til de oransje i det som var en "tight" kamp, det tror Lie det også blir lørdag. 

- Tror ikke det blir så veldig ulikt. Det var en ganske tett og jevn kamp, og det tipper jeg det blir på lørdag også, så det er marginer som fort kan avgjøre, forteller Oddbjørn. 

Molde var inne i en dårlig periode sist lagene møttes, mens AaFK leverte gode prestasjoner. Nå har Molde klatret på tabellen, og de er mye bedre enn det de var når lagene møttes i vår mener Oddbjørn.


Dette er også midtbane-spilleren fra Oslo enig i, og sier at gutta må være på vakt når moldenserne kommer på besøk. 

- De er bedre enn når vi møtte dem i Molde, så vi må være på vårt beste, sier Carlsen. 

Det er alltid litt ekstra harde tak i slike derby-oppgjør, med både blod, svette og tårer. Oddbjørn Lie håper på å spille og forteller at gutta er klar for å kjøre maskineriet på fullt. 

- Bare å ofre tenner og det som er. Det er noe ekstra å møte Molde, og det må vi vise utpå her, sier Oddbjørn i solsteiken på Color Line etter dagens trening.

tbccc210
Oddbjørn Lie fra kampen mot Sarpsborg 08 i vår. Foto: NTB Scanpix

Det er ikke bare utpå banen det er liv og røre. Det er alltid litt bedre og livligere stemning på stadion under sånne kamper, og både Fredrik Carlsen og Oddbjørn Lie håper på fulle tribuner og støtte så skal de gi alt forteller Carlen. 

Mot Molde var det nærmere ti tusen som møtte opp til fylkes-derbyet. Det mener Oddbjørn Lie at sunnmøringene ikke kan være noe dårligere på enn romsdalingene. 

Fredrik Carlsen håper på stinn brakke mot Molde FK. Foto: NTB Scanpix
Fredrik Carlsen håper på stinn brakke mot Molde FK. Foto: NTB Scanpix

- Jeg hørte nå at det var 9500 i Molde i vår, så vi bør ikke være noe dårligere enn romsdalingene, så satser vi på 10 000 her og tre poeng, kommer det i klar tale fra forsvarsspilleren. 

Kampen mot Molde FK spilles på Color Line Stadion lørdag 8. juli klokken 18:00.

Du kan bli med på morra ved å trykke her!


Annonse fra Obos-ligaen: