Sammen for felles plattform

AaFK utvikler nye partnersider i tett dialog med flere samarbeidspartnere.

Annonse:

Onsdag morgen arrangerte vi workshop for utvikling av de nye partnersidene til aafk.no. Mediesjef Jonatan Aarvidsen-Osvik og partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe hadde ansvaret for workshopen, der Jonatan presenterte arbeidet han hadde lagt ned så langt. Målet med partnersidene er å skape en levende møteplass for partnerne og AaFK, hvor man kan finne informasjon om hverandre, legge ut tilbud og melde seg på arrangementer.

- Plattformen er utviklet i samarbeid med Norsk Toppfotball og flere lag i Eliteserien og OBOS-ligaen, hvor klubbene selv kan gjøre lokale tilpasninger. Vi har invitert medlemsbedriftene i AaFK Business Club til å hjelpe oss med den videre utviklingen. Det er viktig for oss at brukerne gir oss innspill om funksjonalitet og brukervennlighet, forteller Sarah Isabella.

Workshopen onsdag ga oss veldig mye nyttig informasjon å jobbe videre med. Sparebanken Møre, Næringsforeningen Ålesundregionen, Brisk, Sparebank1 SMN og Yapril var representert, og i løpet av de to timene workshopen varte kom det opp 26 svært interessante momenter å ta med seg videre.

Sarah Isabella Aarøe er partneransvarlig i Aalesunds Fotballklubb.
Sarah Isabella Aarøe er partneransvarlig i Aalesunds Fotballklubb.

- Det var veldig givende for oss å få synspunkter på partnersidene. Jonatan har lagt ned en fenomenal jobb, og nå har han enda mer å jobbe med. Vi vil styrke samarbeidet med partnerne og samarbeidet dem imellom. Vi føler oss helt sikre på at de nye partnersidene blir svært verdifulle i så måte, sier Sarah Isabella.

Også Redningsselskapet, Dale og Umbro bidrar i arbeidet med sidene. Nå fortsetter arbeidet med å skape sider som skal gi en optimal opplevelse for partnerene.

- En egen nettside gjør det enkelt for partnerne våre å ha full oversikt til enhver tid på våre aktiviteter. Vi i AaFK kan ikke leve uten partnerne, og jobber hver eneste dag for å gi våre partnere flere grunner til å ikke kunne leve uten oss, smiler Sarah Isabella.

Annonse fra Obos-ligaen: