Rivalene kommer på besøk

Både Hødd og Molde er motstandere på Color Line Stadion før OBOS-ligaen sparkes i gang.

Annonse:

To treningskamper er unnagjort på egen grunn for tangotrøyene. 3-3 mot Brattvåg og 3-0 mot Florø er fasit så langt for Lars Bohinens menn. Flere kamper gjenstår før seriestart mot Kjetil Rekdals IK Start i Kristiansand 30. mars. På hjemmebane blir det flere godbiter i oppkjøringen.

Førstkommende fredag er det duket for en real godbit på Color Line Stadion. Da kommer Molde til fylkets vakreste by. Erling Moe leder laget mens Ole Gunnar Solskjær er opptatt som manager i Manchester United. Kampen mot rivalene fra jazz- og rosebyen har avspark klokka 16.00. Billettprisene er 100 kroner for voksne, 50 kroner for barn, honnør og studenter.

Aalesund reiser deretter til Aspmyra for å møte Bodø/Glimt, før Sogndal er motstander fredag 1. mars klokka 13.00 på Color Line Stadion. Billettprisene er 50 kroner for voksne, mens barn, honnør og studenter kommer gratis inn.

Etter treningsleir i Marbella 4. til 11. mars får vi besøk av enda en av våre virkelig store rivaler. Det er noen år siden vi møtte de blå fra Ulsteinvik i obligatorisk kamp, men treningskamper har det vært mange av. Den store inspirasjonen til Varg er ikke på heimebane søndag 17. mars klokka 16.00. Da må de finne seg i å spille annenfiolin på bortebane mot "jæ***" Aalesund". Dette oppgjøret trenger du ikke betale NRK-lisens for å se. Her blir det gratis inngang!

Gjenstående kamper denne vinteren:

Fredag 15. februar: AaFK - Molde kl. 16.00
Torsdag 21. februar: Bodø/Glimt - AaFK kl. 14.00

Fredag 1. mars: AaFK - Sogndal kl. 13.00
4. - 11. mars: Treningsleir, Marbella (AaFK - Viking 9. mars kl. 16.30)
Søndag 17. mars: AaFK - Hødd kl. 16.00
Lørdag 23. mars: KBK - AaFK kl. 15.30

Lørdag 30. mars: 1. serierunde, Start - AaFK kl. 15.30

Endringer kan komme.

Annonse fra Obos-ligaen: