Remi Natvik ny hovedtrener for G19

Toppspillerutvikler og assistenttrener Remi Natvik tar over som hovedtrener i januar 2018.

Remi Natvik kom til AaFK i januar 2017 da han signerte en toårskontrakt som toppspillerutvikler i AaFK. Nå vil den unge treneren få muligheten som hovedtrener for G19.

Remi har gjort et godt inntrykk det året han har vært her. Hans fotballkompetanse og evne til å skape relasjoner gjør at vi syns det var fornuftig å ansette Remi som hovedtrener for G19, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

Melland er svært fornøyd med jobben Natvik har gjort siden han kom til klubben og har full tillit til den ferske hovedtreneren.

Annonse:

Vi er veldig trygge på at Remi vil gjøre en formidabel jobb som leder for G19.

Natvik er på sin side klar for å ta fatt på en ny sesong med G19 og legger ikke skjul på at dette er noe han har ønsket seg.

Jeg trives godt som lag-trener og har ønske og ambisjoner om å ta steget til hovedtrener på seniornivå på sikt. I likhet med spillere må også trenere ha utvikling, og denne stillingen er sånn sett et steg i riktig retning for min del.

Første seriekamp i 2018 er ikke før i april og Natvik vil ikke gå inn på ambisjoner for laget helt ennå. Men 31-åringen fra Stord gleder seg allerede til ny sesong.

Det viktigste er å utvikle spillere til A-laget, det er det som er fokuset for oss. Jeg ser fram til å starte en ny sesong med gutta.

Annonse fra Obos-ligaen: