Prisdryss på opprykksfesten

Det ble delt ut flere priser da AaFK feiret opprykket lørdag kveld.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Det har vært en lang og innholdsrik sesong for Aalesund, som har markert seg i både OBOS-ligaen og cupen. Kvartfinale i Norgesmesterskapet, opprykk, seriemesterskap, poengrekord og 15 av 15 seire på hjemmebane i seriespillet. Lars Bohinen og hans trenerapparat har ledet en seiersmaskin uten sidestykke denne sesongen.

Under opprykksfesten på VIP-en ble Lars og assistenttrener Andrea Loberto hyllet av flere hundre AaFK-supportere. Duoen delte også ut den første av flere priser for kvelden. Prisen for trenernes spiller gikk til Daniel Leo Gretarsson. Lagkamerat Niklas Castro stakk av med hele tre priser.

Trenernes spiller - Daniel Leo Gretarsson:

Vinneren har vært solid hele sesongen. Han har utviklet seg til å bli en del av lagets ryggrad, en sjef bakerst i banen.

Årets spiller, valgt av spillergruppa - Niklas Castro:

Årets spiller har markert seg som en humørspreder og lagspiller, som en profil med individuelle ferdigheter, scoringer og målgivende. Han kan også se tilbake på samling med det chilenske landslaget.

Årets unge spiller, valgt av spillergruppa - Jørgen Hatlehol:

Årets unge spiller har noen år bak seg i AaFK og er en god representant for klubben. Han har hele tiden utviklet seg, og markerer seg mer og mer, er ydmyk og læringsvillig. Han har fått mye spilletid i år, og det er fortjent.

Årets toppscorer - Niklas Castro:

Årets toppscorer har tatt Aalesund med storm etter overgangen fra Kongsvinger. Vi visste at han hadde nese for mål, og det har til tider vært som å se på kunst når han har hamret ballen i nota.

Årets spiller, valgt av supporterne - Niklas Castro:

Årets spiller har fra dag én vist hjerte for klubben og supporterne. Han har i tillegg levert på skyhøyt sportslig nivå. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: