Oransje dominans - også i Senegal

Akademi-spillerne hos Darou Salam stormer frem i AaFK-drakter.

Annonse:

Darou Salam er et veldrevet akademi som har fått frem en rekke spillere med landskamper på U- og A-lagsnivå, deriblant vår egen Pape Habib Gueye. Det senegalesiske akademiet har alltid spilt i oransje drakter.

Da akademiets president Serigne Galasse M'Backé besøkte Pape i Ålesund i påska falt han pladask for AaFKs drakter. Så godt likte han draktene, at sportslig leder Bjørn Erik Melland fikk spørsmål om det var mulig å få kjøpe et komplett sett til akademiet.

Akademiets president Serigne Galasse M'Backé sammen med vår egen Reidar Vågnes.
Akademiets president Serigne Galasse M'Backé sammen med vår egen Reidar Vågnes.

- For litt siden reiste jeg til Senegal med en Umbro-bag stappfull av drakter til både utespillere og målvakter. Debuten i de nye draktene er unnagjort, og endte med 3-2-seier, forteller en oppglødd Reidar Vågnes.

Den rutinerte fotballmannen fra Langevåg sier videre at de nye draktene gjorde spillerne og trenerne veldig stolte, noe man kunne se både før og under kampen.

- Det var virkelig artig å se hvordan spillerne koste seg i de nye draktene. Det gjorde undertegnede fornøyd og utrolig stolt, og fikk meg til å tenke på Ivar Morten Normarks visjon om "totalt verdensherredøme for AaFK". Dette var utvilsomt et steg på vegen - i alle fall når det gjelder AaFK-drakter, smiler Reidar.

Akademi-spillerne hos Darou Salam er vant til å spille i oransje drakter.
Akademi-spillerne hos Darou Salam er vant til å spille i oransje drakter.

 

Annonse fra Obos-ligaen: