Opprykkshåpet lever!

Spenning foran returoppgjøret på Color Line Stadion søndag.

Annonse:

Den første av to kamper om billett til Eliteserien 2019 endte med et knepent tap for AaFK.

Stabæk var det beste laget i den første omgangen på Nadderud og skapte det aller meste som skjedde på den kalde og harde gressmatta. Spesielt på venstrekanten var hjemmelaget farlige. Der fikk Moussa Njie og Jeppe Moe mye rom. Omgangens eneste mål kom derimot fra høyre. En corner ble slått langt og til slutt fanget opp av Franck Boli og Jeppe Moe. Sistnevnte slo inn. Der var Tobias Børkeeiet godt plasseert. Midtbanetalentet fikk avsluttet via oransje kropper. Ballen spratt inn bak Andreas Lie til 1-0. Da var det spilt 27 minutter av oppgjøret.

Like etter kunne AaFK utlignet ved Pape Habib Gueye. Han møtte et godt innlegg fra Kaj Ramsteijn, men headingen ble fanget av hjemmelagets keeper. Alt i alt en fortjent ledelse ved pause til laget fra Bærum.

I andre omgang åpnet kampen seg mer opp og begge lag kjempet for å tilrive seg initiativet. Nærmest var Stabæk på et frispark som gikk i stanga etter 74 minutter. Hjemmelaget var svært ivrige på å doble ledelsen, og flere ganger fyrte angriperne av. Majoriteten av forsøkene var av det upresise slaget.

AaFK skapte færre farligheter, men hadde sine muligheter. Sondre Brunstad Fet kom til skudd fra skrå vinkel kvarteret før slutt. Skuddet var godt, men ballen gikk over. Også Holmbert Fridjonsson kom til e brukbar avslutning. Islendingen tråklet seg inn i feltet, men skuddet ble blokkert.

Dermed er det 1-0 i favør Stabæk før kampen på Color Line Stadion søndag. Her er ingenting avgjort!

Stabæk – Aalesund 1-0 (1-0)