Økonomisk superdeal for AaFK

Annonse:

I dag har alle AaFK-supportere grunn til å smile bredt. Selskapet til Ålesundvenn og finansmann Olav Nils Sunde går inn med friske midler for å styrke AaFKs arbeid som toppklubb i Norge.

- Helt fantastisk. Avtalen vil kunne gi AaFK et titalls millioner over en tre års periode, sier en strålende fornøyd klubbdirektør, Henrik Hoff.

Todelt
Det er O N Sunde AS som har inngått avtalen med AaFK. Avtalen er enkelt fortalt basert på at Sunde dobler bidraget AaFK får ved å inngå nye sponsoravtaler, samt økning av de eksisterende. Dette gjelder nysalg til samarbeidspartnere og salg av VIP-billetter. Sagt på en annen måte: Jo mer næringslivet støtter opp med i tiden fremover, jo mer vil Sunde bidra – i tre år framover.

Privatpersoner kan også bidra ved å kjøpe sesongkort. Her vil avtalen gi AaFK «dobbel betaling» for alt salg som skjer fra nå og fram mot sesongstart.

Utfordrer sunnmøringene
- Jeg håper at både næringslivet og privatpersoner tar dette som en utfordring og ser dette som en gylden mulighet til å støtte opp om AaFK. Uansett hvor mye man går inn med vil vi bidra med et tilsvarende beløp, innenfor de begrensninger som ligger i totalpakken, sier Olav Nils Sunde, arbeidende styreformann i selskapet O N Sunde AS.

Investeringsselskapet O N Sunde AS har interesser i selskaper som Color Group/Color Line, sportskjedene G-MAX, G-Sport, moteselskap Voice og Regatta (leverandør av flyteprodukter). Spesielt vil sportskjedene og Voice få større synlighet på Color Line Stadion som følge av avtalen.

Glad i AaFK
- Jeg er glad for at vi har kommet frem til en avtale hvor vi kan bidra til å sikre både AaFK og dermed også Color Line Stadion. Selv om jeg ikke er en fotballfanatiker, betyr AaFK, Ålesund og Sunnmøre noe spesielt for meg, og når jeg har anledning så ønsker jeg å bidra til klubbens beste, sier Olav Nils Sunde.

Ny spiller
Avtalen kan også bety at Trond Fredriksen & Co kan sikre seg enda en ny spiller før sesongstart. Og at pengene gir en viss trygghet for en sportslig satsing.

- Jeg både håper og tror at avtalen vil føre til enda større publikumsinteresse, engasjement og interesse for AaFK, sier Henrik Hoff.

Klubben har hatt sine økonomiske utfordringer de siste årene og har over flere år kuttet i administrasjonen og på andre områder for å spare penger. Spareprogrammet og nedbemanningene er nå gjennomført, og med denne avtalen i ryggen kan klubben se fremover.

- Denne avtalen betyr enormt mye for AaFK. Samtidig er det viktig at vi er veldig kostnadsbevisste også i tiden fremover for å bygge en robust klubbøkonomi, sier avtroppende klubbdirektør Henrik Hoff.

Annonse fra Obos-ligaen: