Ny daglig leder

Annonse:

Styret i Ålesund Fotball AS og Aalesunds Fotballklubb har tilsatt Geir S Vik som ny leder etter Henrik Hoff, som etter 23 år har valgt å fratre som leder.

Geir S Vik kommer fra stillingen som Reiselivssjef Destinasjon Ålesund & Sunnmøre, en stilling han har hatt siden 2008. Han har også erfaring som salg –og markedssjef fra hotellbransjen og salgserfaring fra Lilleborg.

«Geir er en tydelig leder med sterk kommersiell bakgrunn og som har oppnådd gode resultater. Han har solid erfaring fra merkevarebygging, gode samarbeidsevner og stor arbeidskapasitet. I tillegg kjenner han Sunnmøre godt gjennom den stillingen han har hatt i Destinasjon Ålesund & Sunnmøre, samt at han har et bredt kontaktnettverk i regionen. Han blir sammen resten av ledergruppen sentral i å videreutvikle klubbens økonomiske og sportslige fundament, sier styreleder Jan Petter Hagen»

«Det har vært gjort en god jobb i AaFK over mange år, og etablert klubben stabilt i Eliteserien. Jeg ser frem til å lede arbeidet med å videreutvikle Aalesunds Fotballklubb. Som fotballinteressert vil jeg være opptatt av å styrke og videreutvikle ei av Sunnmøres aller fremste merkevarer gjennom sportslige resultat og gode opplevelser for publikum og sponsorer, sier Geir S. Vik.»

Endelig tiltredelsesdato blir avklart senere, men blir senest 1.7.2017. Klubben har blitt enig med Henrik Hoff om å forlenge hans engasjement til og med 31.05. »Vi setter stor pris på at Henrik vil fortsette til slutten av mai, noe som vil bidra til at hans erfaring og kompetanse vil bli overført på en god måte. Dette viser at han setter klubbens interesser veldig høyt, sier Hagen

Aalesund Fotball AS

Jan Petter Hagen

Styreleder

Annonse fra Obos-ligaen: