Nattestad vil ødelegge festen

Aalesunds kompromissløse midtstopper vil reise til Stavanger på Viking-tokt.

Annonse:

- De spiller ballen raskt framover og har tilskuerne i ryggen, men vi håper å reise ned dit og ødelegge festen for dem. Forhåpentligvis tar vi med oss tre poeng. Vi går alltid for tre poeng, sier Sonni Ragnar Nattestad.

Foto: Srdan Mudrinic

23-åringen har vært syk og slitt litt med en fot, men friskmelder seg selv.

- Jeg har kjent det litt i leggen, men det er ikke noe alvorlig. I tillegg har jeg vært litt syk, men jeg er 100 prosent klar. Forhåpentligvis spiller jeg om sjefen lar meg få lov, smiler han. 

Sonni Ragnar Nattestad og resten av AaFK reiser til Stavanger uten tap denne sesongen. Går Nattestads ønsker i oppfyllelse reiser laget tilbake til jugendstilbyen med poeng også i denne runden. Leiesoldaten fra Molde rager 197 centimeter over bakken og er sterk som en bjørn. Mot Viking er han forberedt på å gi alt i det han tror blir en tøff kamp. Han ser ingen grunn til å ikke gå for tre poeng i toppoppgjøret mot målfarlige Tommy Høiland og kompani.

- Det kommer til å bli en ordentlig tøff kamp. De rykket ned slik som oss, og selvfølgelig har de, som oss, som mål å rykke rett opp igjen. Derfor blir det en tøff kamp, mener færøyingen.

- Vi ser fram til kampen, men jeg forventer at det blir en rotete kamp. Begge lagene vil vinne, og kanskje slå langt. Vi ser som sagt fram til kampen, men vet det blir tøft, mener Aalesunds nummer 4. 

Se videointervju med Sonni her: 


Annonse fra Obos-ligaen: