Nå kan du stemme på «Sunnmøres Ildsjel - 2017»

AaFK i samarbeid med Sunnmøre Fotballkrets, Coop og Sparebanken Møre har siste måneden tatt i mot nominasjoner til  «Sunnmøres ildsjel 2017».  

Annonse:

Det er ingen tvil at Sunnmøre fotballkrets har mange ildsjeler rundt om i distriktet og det har ikke vært enkelt for juryen å plukke ut tre kandidater som det skal stemmes på.

Juryen som består av: 
Bjørn Helge Riise (AaFK) 
Lars Ove Valaas-Breivik (COOP)
May Britt Naalsund (Sparebanken Møre)
Bjørn Oskar Haukeberg (Sunnmøres Fotballkrets)
har valgt ut følgende tre nominerte til «Sunnmøres ildsjel 2017»:

Ildsjel 1

Torgeir Belsvik, Spjelkavik IL
Torgeir er selve symbolet på Spjelkavik sine kjerneverdier – inkluderende, aktiv, attraktiv og engasjert. Han er et stort JA-menneske og få legger ned en så stor frivillig innsats for klubben som han. Spjelkavik er stolt over å ha en slik ressurs som Torgeir Belsvik i sine rekker.

Les hele nominasjonsteksten her

Ildsjel 2

Linda Breivik, VTI-fotball
Når du tilbringer så mange timer på stadion og engasjementet for klubben din går så langt at du får tilnavnet ”stadiondama”, ja, da har en virkelig satt spor etter seg. Linda Breivik i Volda har fått dette tilnavnet for sitt store engasjement for klubben sin.

Les hele nominasjonsteksten her

Ildsjel 3

Hans Edvard Nordang og Ove Uhlen Otterlei, Fjørtoft TIL
Med ukuelig optimisme og mottoet ”Ditta fær oss tej” har Hans Edvard Nordang og Ove Otterlei skapt nytt fotballiv på Fjørtoft. Mye takket være disse to er hele klubben restaurert og etter 17 års dvale ble det i år igjen spilt seniorfotball på øya.

Les hele nominasjonsteksten her

Fram til fredag 3. november kan dere stemme på kandidatene ved å sende en sms med kodeord Ildsjel 1, Ildsjel 2 eller Ildsjel 3 til 2242. (Tjenesten koster 1,- pr melding.)

«Sunnmøres ildsjel 2017» vil få 5.000,- fra Sparebanken Møre og 5.000,- i gavekort fra COOP. Klubben som ildsjelen representerer vil få kr. 15.000,- fra Sparebanken Møre og 15.000,- i gavekort fra COOP. I tillegg vil den som nominerer få kr. 2.000,- i gavekort fra COOP.

Foto: Geir Bjørndal Srisoi

Alle_logoer
Annonse fra Obos-ligaen: