Myking Waagan med uavgjort

Anders Myking Waagan er for tiden i Ungarn for å spille EM-kvalifisering for G17-landslaget.

Norges G17-landslag er i Ungarn for øyeblikket hvor de spiller kvalifiseringskamper til Europa mesterskapet for G17. Med seg i troppen har de AaFKs egen Anders Myking Waagan.

Tirsdag 21. mars spilte Norge sin første av disse kampene, mot Russland. Det ble en høydramatisk avslutning på en kamp som til slutt endte 2-2.

Norge ledet til pause, og styrte det meste av kampen frem til 2-0, snaue 20 minutter før slutt.

- Vi har aldri vært så skuffa etter et uavgjortresultat som vi er nå. Vi førte kampen frem til 2-0 og hadde de største sjansene, kunne landslagstrener Erland Johnsen fortelle til fotball.no

Norge økte ledelsen til 2-0 ca. 20 minutter før slutt, men reduseringen for Russland kom rett etter.

Du kan lese mer om kampen ved å trykke her

Selv om Norge hadde god kontroll etter reduseringen presset Russland mer på, og fikk til slutt satt ballen i mål etter en duell på bakre stolpe på overtid.

Kampen endte til slutt 2-2, men Norge fikk et annullert mål tidligere i kampen, noe landslagstrenern kunne fortelle til fotball.no var ganske surt.

Anders Myking Waagan spilte hele kampen for Norges G17-landslag.

Selv om det endte med en sen avgjørelse og uavgjort for de unge guttene er landslagstreneren fornøyd med hvordan laget kjempet.

- I dag spilte vi seniorfotball og det var moro å se. Jeg føler vi vant krigen og var vanskelige å spille mot i dag, forteller Erland Johnsen til fotball.no

Den neste kampen i puljen er torsdag 23. mars mot Israel. De vant sin første kamp mot Ungarn, og med seier mot Israel vil Norge toppe gruppen og ha en god mulighet for å kvalifisere seg.