Mindre alene sammen

Flere fra AaFK var med da hundrevis av oransje skjerf ble hengt opp i Ålesund sentrum tirsdag morgen.

Annonse:

AaFK har i flere år vært med på å bidra til Kirkens Bymisjons skjerfaksjon, og i år var intet  unntak. Allerede klokka 07.00 var flere fra AaFK på plass i Parkgata i Ålesund sentrum.

Saken fortsetter under videoen fra NRK

Sportslig leder Bjørn Erik Melland, partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe, assistenttrener Andrea Loberto, medieansvarlig Jonatan Arvidsen-Osvik og A-lagsspillerne Oddbjørn Lie og Holmbert Fridjonsson tok runden rundt i sentrum sammen med flere frivillige.

Anne Karin Zeitz, Virksomhetsleder Bymisjonssenteret Ålesund
Anne Karin Zeitz, Virksomhetsleder Bymisjonssenteret Ålesund

- Aldri før har engasjementet for skjerfstrikking vært større. 20 000 skjerf skal henges opp i flere titalls byer i Norge, sier Anne Karin Zeitz, Virksomhetsleder Bymisjonssenteret Ålesund

Og budskapet i skjerfaksjonen er det samme som tidligere. Der det er ønske om å sette fokus på et varmere og mer inkluderende samfunn. I tillegg hadde Anne Karin Zeitz en oppfordring.

- I år har Kirkens Bymisjon fått tildelt TV-aksjonen NRK. Selve innsamlingsdagen er 21. oktober og vi håper folk vil melde seg som bøsseberar via www.blimed.no

Jonatan Arvidsen-Osvik var i likhet med de andre involverte tidlig oppe, men trøtte kropper gjorde en god jobb for å markere skjerfaksjonen.

- Det er veldig givende å være med på dette, og da snakker jeg med sikkerhet på vegne av alle fra AaFK som var med. I år er fokuset på det å være utenfor. Både vi som klubb og individer har et ansvar for at alle skal føle seg inkludert, sier Jonatan.

Annonse fra Obos-ligaen: