Mener vennskapet hjelper laget

Islendingene våre kjenner hverandre veldig godt, noe Daniel Leo Gretarsson tror styrker AaFK.

Annonse:

Foto: NTB Scanpix

Tre islendinger på bana. Tre islendinger på scoringslista. Daniel Leo Gretarsson, Holmbert Fridjonsson og Aron Elis Thrandarson er gode venner utenfor gressteppet. En klar styrke, hevder førstnevnte.

Følger du AaFK-spillerne i sosiale medier har du kanskje lagt merke til de hyppige oppdateringene fra lagets islendinger. Gutta fra sagaøya tilbringer tid sammen. Nylig nøt de påskesola og grillet sammen.

- Det hjelper på å få proteiner fra en god biff, humrer Daniel Leo Gretarsson, og legger til: - Vi er veldig gode venner, og forhåpentligvis viser det igjen på bana. Vi kjenner hverandre veldig godt, hverandres styrker og svakheter. Hvis det hjelper laget, så er jeg fornøyd.

Billetter til AaFK - Sogndal 4. mai

Med en volley av ypperste merke banket han inn 2-0 etter 21 minutter av kampen mot Skeid mandag. For dem som husker Zinedine Zidanes ikoniske volley-scoring i Champions League-semifinalen mot Bayer Leverkusen i 2002, sto ikke Daniels scoring noe tilbake for den.

- Folk sier at jeg ligner litt på ham, ja, spøker Daniel selv om sammenligningen med "Zizou".

- Jeg fikk ballen i god posisjon. Ballen kom litt høyt, så det var litt vanskelig å få den mot mål, men jeg klarte å treffe den ganske godt. Det er alltid en god følelse å score mål, slår han fast.

Han og lagkameratene troner alene på toppen av OBOS-ligatabellen etter fire serierunder.

- Jeg er veldig fornøyd med sesongstarten. Vi har møtt ganske gode motstandere. Vi har fire poeng fra bortekampene mot Start og Sandefjord. Skeid og Kongsvinger er lag vi ikke undervurderte. Totalt ti poeng er bra. Jeg hadde takket ja til det før sesongstart, sier den islandske forsvarssjefen.

Annonse fra Obos-ligaen: