Med mål om tosifret

AaFK-profilen Aron Thrandarson håper å score ti seriemål denne sesongen.

Annonse:

Foto: Marius Simensen (msfoto.no)

- Første omgang var ikke bra, men den andre var fin. I pausen fikk vi beskjed av Lars om å være rolige med ballen og ta riktige valg. Det ble alt for mange vanskelige pasninger i første omgang, og vi gjorde feil. 

Slik oppsummerer Aron Thrandarson søndagens treningskamp mot Hødd. Den teknisk begavede islendingen satt fart med ballen flere ganger mot Hødd, og var toneangivende i AaFK-angrepet, spesielt de siste 45 minuttene. Han var svært sentral i Holmbert Fridjonssons 2-1-scoring etter 62 minutter, da han slo corneren som endte med at AaFK tok tilbake ledelsen. I OBOS-ligaen i fjor endte han med ni målgivende pasninger, kun slått av Johnny Furdal og Niklas Castro. På scoringskontoen sto han oppført med tre nettkjenninger. Selv har han satt seg et konkret mål om antall scoringer for sesongen 2019.

- Jeg kommer til flere sjanser nå. På trening jobber jeg mye med avslutninger, så jeg tror det blir bedre enn i fjor. Jeg har satt meg et mål om ti scoringer, forteller den sympatiske 24-åringen, og letter enda mer på sløret.

- Jeg har et veddemål gående med Andrea Loberto, gliser han, og forklarer at AaFKs assistenttrener må punge ut om det blir ti eller flere mål når regnskapet skal gjøres opp etter sesongslutt.

Aron ser frem til seriestart, der Kjetil Rekdals gul- og svartkledde Start er motstander i første runde. For Aron har vinteren vært innholdrsrik, og forhåpentligvis tar han med seg positive opplevelser fra oppkjøringen inn i en ny sesong. Han har vist gode takter i AaFK-trøya, men også på den internasjonale fronten har han levert. Da det islandske landslaget var på samling i Qatar i januar fikk han spilletid mot Sverige og Estland.

- Det var veldig fine opplevelser. Jeg har snakket med landslagssjef Erik Hamrén i ettertid, og han var veldig fornøyd. Island skal spille kvalifiseringskamper til EM snart, men jeg er ikke med i troppen til de to kampene. Jeg vet at jeg må jobbe hardt for å bli tatt ut senere, og det skal jeg, sier den målbevisste angrepsspilleren. 

Annonse fra Obos-ligaen: