Med flagget på brystet

AaFKs midtbanespiller Vebjørn Hoff er tatt ut på U21-landslaget.

Det norske U21-landslaget fortsetter jakten på en billett til europamesterskapet i 2019. 27. mars møter laget Israel U21 til kvalifiseringskamp på bortebane.

Foto: NTB Scanpix 

Annonse:


Fem dager tidligere møter de norske unggutta EM-vertene Italia til treningskamp. Landslagssjef Leif Gunnar Smerud har tatt ut en slagkraftig tropp til borteoppgjørene. Vår egen Vebjørn Hoff er en av de utvalgte. Sammen med blant andre Heerenveen-proff Morten Thorsby og tidligere AaFK-er Henrik Bjørdal skal Spjelkavik-gutten besøke både Perugia og Tel Aviv i løpet av få dager.

Den ambisiøse 22-åringen besøkte tidligere i vinter AaFKs podcast TangoPod, hvor han var klar på at kun opprykk er godt nok for klubblaget:

Hoff, som har tre kamper og ett mål for U21-landslaget, møter resten av troppen på Gardermoen mandag 19. mars. Deretter flyr ålesunderen og lagkompisene til Roma og videre til Perugia mandag 19. mars. De to påfølgende dagene skal Hoff og kompani ha måltider, samtaler og treninger før oppgjøret mot Italia om kvelden torsdag 22. mars.


Fem dager senere er det duket for kvalifiseringskampen mot Israels U21-gutter. Det norske landslaget er nummer tre i sin kvalifiseringsgruppe med åtte poeng på seks kamper. Israel er ett poeng bak med én kamp mindre spilt. Tyskland topper gruppa foran Irland.

Dette er hele den norske troppen:

Sondre Rossbach - Odd
Per Kristian Bråtveit - Haugesund
Erlend Dahl Reitan - Rosenborg
Andreas Hanche-Olsen - Stabæk
Fredrik Pallesen Knudsen - Haugesund
Ulrik Yttergård Jenssen - FC Nordsjælland
Bjørn Inge Utvik - Sarpsborg 08
Ivan Näsberg - Vålerenga
Birk Risa - FC Köln
Julian Ryerson - Viking
Vajebah Sakor - IFK Göteborg
Mathias Normann - Molde
Morten Thorsby - Heerenveen
Vebjørn Hoff - Aalesunds FK
Mikael Ingebrigtsen - IFK Göteborg
Martin Samuelsen - Burton Albion FC
Tobias Heintz - Sarpsborg 08
Dennis Tørset Johnsen - AFC Ajax
Runar Espejord - Tromsø
Henrik Bjørdal - Brighton & Hove Albion FC

Annonse fra Obos-ligaen: