Mange vil på kamp

Godt billettsalg til Sandefjord-kampen.

Annonse:

Foto: NTB Scanpix

Det er enda noen dager igjen til toppkampen mellom opprykksklare Aalesund og Sandefjord på Color Line Stadion. Til oppgjøret, som sparkes i gang lørdag klokka 15.30, nærmer det seg 4.500 solgt billetter. Årets høyeste tilskuertall på Color Line Stadion er 5.829, og stammer fra cupkampen mot Viking.

- Det er veldig gledelig at så mange vil få med seg serieavslutningen. Våre gutter jakter hjemmeseier nummer 15 av 15 mulige, og vi skal også markere at vi er seriemestere. I tillegg blir det selvfølgelig interessant å se nummer 1 mot nummer 2 i divisjonen. Det er mange aspekter ved denne matchen, forteller arrangementsansvarlig Kristin Herje Nørve.

Billettbestilling AaFK - Sandefjord

K P
10 Ranheim TF 4 4
11 Sandnes Ulf 4 4
12 Aalesund 4 4
13 Åsane 3 3
Hun husker tilsvarende oppgjør i 2002, da lagene møttes til siste serierunde i 1. divisjon på Kråmyra, et oppgjør Aalesund vant 5-1. Tangotrøyene rykket opp med seier mot vestfoldingene. 17 år etter er begge lagene allerede klare for øverste nivå når én runde gjenstår, og i begge leire er opprykksfesten planlagt. For AaFKs vedkommende går den av stabelen kort tid etter kampslutt.

- Opprykksfesten vår blir på VIP-en i tredje etasje. Dørene åpner klokka 18.00. Showet starter klokka 19.30. Billettene er lagt ut, så her er det bare å hive seg rundt, lyder det fra Kristin.

Billettbestilling til opprykksfesten


Annonse fra Obos-ligaen: