- Ligger ikke på latsida

Fredrik Carlsen nyter noen dager i Oslo før poengjakten fortsetter.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

- Vi har vært med familie og venner, og jeg kjenner det er godt å koble ut mentalt, forteller Fredrik på telefon fra lekeland i Oslo, der han er sammen med sin lille familie når aafk.no ringer.

AaFK-kapteinen vendte, sammen med kjæreste og barn, snuten mot hovedstaden onsdag. Med i bagasjen var klær og utstyr til en liten miniferie i hjembyen, men også en treningsplan for «fridagene».

- Jeg ligger ikke på latsida. Både jeg og resten av laget skal være godt forberedt til vi møtes igjen på mandag. Det er deilig å få hvilt hodet litt, og så skal vi ha fullt fokus på Kongsvinger. Det blir uten tvil en tøff kamp.

Kjøp billetter til AaFK - Kongsvinger.

Neste søndag løper Marlinho og Edvard Skagestad ut på sin gamle hjemmebane. Laget fra Gjemselund ledes av respekterte Mark Dempsey, blant annet kjent som Ole Gunnar Solskjærs svært viktige assistenttrener. Dempsey har etter hvert begynt å stå mer på egne bein, og har vært hovedtrener både i Djurgården, Haugesund og Start.

- Jeg forventer at de er bedre enn de var i vår. De har fått ny trener og flere spillere har kommet i form, sier kaptein Carlsen om laget AaFK slo 1-3 på Gjemselund i vår.

Aalesund er i førersetet før innspurten i OBOS-ligaen, der åtte kamper gjenstår. AaFK har tre poeng ned til Viking og Mjøndalen, sju til Sogndal.

- Hadde du spurt meg før sesongen om vi ville vært i den posisjonen vi er nå, så hadde  jeg takket ja. Vi ligger godt an, men det er ikke gitt at det skal holde helt inn. Vi møter tøffe lag i de to neste kampene, først Kongsvinger, deretter Mjølndalen. Vi vet også hvilke kamper de andre lagene har igjen, men vi må kun tenke på oss selv og den jobben vi skal gjøre, slår kapteinen fast.

Annonse fra Obos-ligaen: