- Kruttsterk signering

På Twitter er mange svært positive til Castro, Steen Sæthre og Grønner.

Annonse:

AaFK har signert to midtstoppere på to dager. Først ble Ståle Steen Sæthre fra Nest-Sotra klar. Han skrev under på en kontrakt som strekker seg over to og et halvt år. Dagen etter ble det klart at Brann-stopper og tidligere U21-landslagskaptein Jonas Grønner blir å se i oransje. Han har skrevet under på en kontrakt med varighet på tre og et halvt år. Tidligere denne sommeren ble Kongsvingers Niklas Castro presentert som AaFK-spiller. Han ankommer etter planen Color Line Stadion til neste sesong, da kontrakten med KIL utløper.

At de tre nysigneringene er blitt godt mottatt i sosiale medier er det ingen tvil om. Vi har samlet noe av det som er blitt skrevet, både av supportere og fotballfolk.

22. juli starter serien opp igjen. Kjøp billetter her.

Dette skrives om signeringen av Niklas Castro:

Hovedtrener Lars Bohinen er en ivrig bruker av sosiale medier, og var raskt ute og skrøt av Castro. Flere supportere hang seg på og var positive til overgangen. 

Nyheten nådde selvsagt også Kongsvinger-fansen. De var naturligvis ikke like positive som supporterne i oransje. 


Dette skrives om signeringen av Ståle Steen Sæthre:

Midststopperen senket det som skulle bli hans nye klubb da Nest-Sotra slo oss 1-0 tidligere denne sesongen. Til aafk.no fortalte Steen Sæthre at han var veldig glad for å ha blitt AaFK-spiller. Også Twitter-folket er positive. Før signeringen var bekreftet ble dette skrevet: 

Litt humor må man også ha med:

Flere benyttet anledningen til å ønske Ståle velkommen, som Stian Røsvik Bjørsta: 


Dette skrives om signeringen av Jonas Grønner:

Dagen etter signeringen av stopperen fra Nest-Sotra ble det klart at Branns Jonas Grønner blir Aalesund-spiller. Det var ikke alle bergensere som likte den nyheten.

Flere var fulle av lovord om Grønner, som Brann-supporter og TV2-legenden Davy Wathne: 

Annonse fra Obos-ligaen: